prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 miciM
Zimskega spanja je konec :D (vsaj koledarskega :lol: )
V Tomas sportu na ČOPOVI bomo imeli testiranja v APRILU in sicer vsak ponedeljek
od 16,00 do 19,oo.

VABLJENI!

TOMAS SPORT
ČOPOVA, Lj.
miciM :wink:
bobsaap napisal/-a:A sem lahko malo zloben? :twisted:

Kaj boste testirali? :)

Lahko :D , testirali bodo stopala, za lažjo in čim bolj optimalno izbiro tekaških copat, lahko pa prideš probati tudi Asicsovo kolekcijo tekstila, ki jo imamo tudi v trgovini.
Lepo vabljen v našo trgovino!

:wink:
Tomas sport
Živjo!

Zanima me če imate Gel DS Trainer in Gel DS Racer, in kakšna je višina opetnika pri teh dveh modelih. Sam imam namreč slabe izkušnje z nekaterimi asicsovimi copati, saj imajo bistveno nižji opetnik kot npr. Mizuno. Ali se višina opetnika pri teh dveh modelih lahko primerja z Wave Rider? :roll:
laufar:) napisal/-a:Živjo!

Zanima me če imate Gel DS Trainer in Gel DS Racer, in kakšna je višina opetnika pri teh dveh modelih. Sam imam namreč slabe izkušnje z nekaterimi asicsovimi copati, saj imajo bistveno nižji opetnik kot npr. Mizuno. Ali se višina opetnika pri teh dveh modelih lahko primerja z Wave Rider? :roll:

Živjo!
V naši trgovini je samo DS Trainer, zato ti glede višine ne morem odgovoriti. Priznam pa, da jaz še nikoli nisem primerjala opetnikov drugače, kot tako, da dam supergo na nogo in vidim kako mi odgovarja copat v celoti, zato vabljen v trgovino, sprobaj ene in druge copate :D .
Modeli se vsako leto tudi malo spreminjajo in tako je letošnji Wave Rider nekaj na teži izgubil :D ,.....

Tomas sport
ZdravkoC napisal/-a:Očitno bomo (bodo nekateri) kmalu tekli na visokih petah, da ahilce ne bodo nategnjene :--

Zdravko, po mojem mislijo z opetnikom, kako visok je zadnji del copata... ne znam drugače opisat. Mene tudi grozno moti, če se copat tam zadaj pri ahilovi tetivi zaključi previsoko...
Pozdravljeni!
Teden je na ...., sonce tudi :D. Popoldan bo v naši trgovini zopet testiranje stopal, imeli boste možnost tudi nakupa tekaške copate z 20%popustom.

Vabljeni

Tomas sport
Pozdravljeni!
Tudi danes vabljeniv našo trgovino na testiranje med
16,oo in 19,oo, možen bo zudi nakup tekaških copat z 20% popustom.

VABLJENI

Tomas sport, Čopova, Lj.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA