prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 NinoK
Ker nisem našel podobne teme pa tudi stric google ne, odpiram novo.

Torej zanima me konkretno za kakšne specializirane trgovine z tekaško opremo v Ljubljani? Ker sem iz drugega konca Slovenije, vem pač samo za Citypark oz. tam je Tomas sport, Hervis, tukaj pa se ustavi...imajo tu dovolj pestro izbiro ali se splača ustavit še kje? V TS-u in Hervisu pri nas imajo tako malo opreme da je žalost, nič od nič....

Hvala vnaprej in lep pozdrav! :wink:
Dandanes si redkokatera športna trgovina lahko privošči, da nima tekaškega kotička. V Cityparku in okolici imaš HERVIS, TOMAS SPORT, SPORT 2000... imas pa te sportne trgovine tudi v npr Mercator centru Šiška, na Rudniku itd... Ampak mislim, da ima City park kar uredu ponudbo... Meni osebno je najljubši Hervis. :) V Tomas sportu se mi zdi, da imajo manj izbire + precej navite cene....
Po novem je v BTC tudi Intersport (tam nekje pri Baby centru, če se ne motim), ki ima tudi veliko tekaške opreme. Hervis in Tomas sport v BTC sta zanesljivo veliko bolje založena kot vaša lokalna (je precejšnja razlika že med Vičem in BTC-jem).
Uporabniški avatar
 čara
Tik ob Mullerju. Če si z obrazom proti Mullerju, je na levi strani Intesport. Imajo tudi tisti mašin za skeniranje noge in tekalno stezo za preizkus laufanja. Imajo precej različnih modelov in opreme, tudi kinesio trakove, pozabila znamko. Nekaj meni nepoznanega.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA