prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 BorutV
Prosim za pomoč. Rad bi nasvet, kam naj grem kupit tekaške copate.

Saj nisem zahteven, v vsaki trgovini, kjer imajo več kot 5 modelov, bo zame skoraj ziher kakšen ustrezen. Problem je, ker nimam pojma, ali imam široko, ozko, visoko, al kakršnokoli nogo... Sanja se mi ne kako postavljam noge pri teku... Rabil bi trgovca, ki se na te stvari spozna.

Kakšen nasvet? V LJ ali na Gorenjskem, če je mogoče.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Tomas sport ima zagotovo kake primerne superge za tebe in ti bojo zagotovo znali svetovati.
Trgovine imajo v Ljubljani in na Gorenjskem v Kranju tako, da imaš več na izbiro.
Imaš pa tudi čudovito ponudbo na spletnem naslovu www.superge.si
in tam boš lahko zagotovo našel kaj zase.
ČAO!
Uporabniški avatar
 Kunec
Na Bledu je ob jezeru manjša trgovina Koala sport. Prodajajo pa samo Mizuno superge. Pri nakupu ti znajo zelo dobro svetovati, dodro je če imaš s sabo zadnje znucane superge, saj se na podlagi tega da precej razbrati tehniko teka.
 BorutV
Kunec napisal/-a:Na Bledu je ob jezeru manjša trgovina Koala sport. Prodajajo pa samo Mizuno superge. Pri nakupu ti znajo zelo dobro svetovati, dodro je če imaš s sabo zadnje znucane superge, saj se na podlagi tega da precej razbrati tehniko teka.

Hvala Kunec, tole bom šel ziher pogledat. Tudi tale fora, da prineseš s seboj stare, je dobra.

V Kranjskem Tomas športu sem bil. Vem, da imajo dobro ponudbo, samo prodajalka ni imela pojma. Pri takih jaz ne morem kupit.
Uporabniški avatar
 lunca
Kunec napisal/-a:Na Bledu je ob jezeru manjša trgovina Koala sport.

A lahko malo bolj natančno poveš, kje ob jezeru? Hvala!
 laufar
Na vogalu hotela Park, spodaj na koncu parkirišča, zraven je Gorenjska banka, strokovnjaku ne verjet čist vse (to sem prišepnil na uho), pa za kakšen popust ga vprašajte, ker trgovina ni ravno poceni, robo pa ima res dobro!
 superga
Pozdravljeni;
NASLEDNJI TEDEN v trgovini TOMAS SPORT 2, na Čopovi 14 v Ljubljani odpiramo prvo TEKAŠKO TOČKO pri nas. Možno bo preveriti vse tehnične lastnosti na tekaški stezi, izmeriti višino stopalnega loka,..... Torej vse kar takači potrebujete.
VABLJENI !!
Superga
Uporabniški avatar
 mujcika
superga napisal/-a:NASLEDNJI TEDEN v trgovini TOMAS SPORT 2, na Čopovi 14 v Ljubljani odpiramo prvo TEKAŠKO TOČKO pri nas. Možno bo preveriti vse tehnične lastnosti na tekaški stezi, izmeriti višino stopalnega loka,..... Superga

Super! :clap: :clap: :clap:
A bo to vse dni v naslednjem tednu in ves delovni čas? :oops:
 superga
V Torek bo zadeva postavljena; nekaj dni bo treba, da se zadeva preizkusi. Kasneje predvidevamo tudi posebne dneve svetovanja pri nakupu obutve.
Konec tedna dobimo posebne vložke MICO za uravnavanje pronacije in supinacije.
Kasneje tudi ENERVIT, POLAR merilce utripa ....
Ker delamo naslednji teden tudi POLET-ov test in bo nekaj opreme na tem testu bo v popolnem TEKAŠKA TOČKA začela delovati 14 marca !!
Superga
 BorutV
No, točno to sem hotel, kar ponuja Superga.

Se vidimo tam.
 Lučko
superga napisal/-a:... v trgovini TOMAS SPORT 2, na Čopovi 14 v Ljubljani...

Sem bil danes na obhodu in ogledu... :clap:
SUPERGA (IGOR)...ste zakon :cast: :wink:
PS
Iz hobby-a sem si ponovno ogledu "osmičko" :mrgreen: :-((
Uporabniški avatar
 Kunec
laufar napisal/-a:Na vogalu hotela Park, spodaj na koncu parkirišča, zraven je Gorenjska banka, strokovnjaku ne verjet čist vse (to sem prišepnil na uho), pa za kakšen popust ga vprašajte, ker trgovina ni ravno poceni, robo pa ima res dobro!

No ja zame je ta strokovnjak daleč pred vsemi v Sloveniji. Ima kar dosti izkušenj in zna razvozlati marsikateri problem. Za stalne stranke je mal popusta. Glede cene pa je odvisno koliko ceniš svoje noge, kvalitetno blago se ne razprodaja.
 laufar
Kunec napisal/-a:
laufar napisal/-a:Na vogalu hotela Park, spodaj na koncu parkirišča, zraven je Gorenjska banka, strokovnjaku ne verjet čist vse (to sem prišepnil na uho), pa za kakšen popust ga vprašajte, ker trgovina ni ravno poceni, robo pa ima res dobro!

No ja zame je ta strokovnjak daleč pred vsemi v Sloveniji. Ima kar dosti izkušenj in zna razvozlati marsikateri problem. Za stalne stranke je mal popusta. Glede cene pa je odvisno koliko ceniš svoje noge, kvalitetno blago se ne razprodaja.

:lol: :lol: Nakladat pa res zna! :lol: :lol:
Unle Superga mi deluje bl prepričljiv...........
Uporabniški avatar
 Barb
superga napisal/-a:.....odpiramo prvo TEKAŠKO TOČKO pri nas. Možno bo preveriti vse tehnične lastnosti na tekaški stezi, izmeriti višino stopalnega loka,..... Torej vse kar takači potrebujete.

Kaj pa cena testiranja :?:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja sva včeraj z Igorjem o tej točki govorila kako in kaj bo potekala.In sem mu tudi dejal, da je nekaj takega potrebno v Sloveniji, da ljudje dobijo boljši občutke za sam tek in da potem z veseljem uporabljajo določene supergerge , ki so jih kupili v TOMAS SPORT.
Vem kako te steze delujejo, ker sem jih že sam videl v tujini in jo to fenomenalna zadeva.Sem jih tudi sprobal tako da lahko z gotovostjo to trdim.
Pridite in ne bo vam žal!
ČAO!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA