prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 Najoblupse
Najprej vse pozdravljam! Imam problem in upam da mi boste lahko pomagali s kaksno idejo... vedno ko tecem nad 12-13 km se mi bradavice na prsih obravsajo in pricnem krvavet. Poskusil sem z mazanjem in ne pomaga, tudi lepilni trakovi niso resitev, ker so se mi se vedno odlimali. Sem pac nagnjen k mocnemu potenju. Zadeva je postala ze kar moteca, sploh zato ker se mi razdalje daljsajo in v nedeljo na Ljubljanskem polmaratonu je bil pekoc obcutek in kri na majici edina stvar, ki me je ovirala. Imate kaksno resitev? Lp
Uporabniški avatar
 ugor
Najoblupse napisal/-a: Poskusil sem z mazanjem in ne pomaga, tudi lepilni trakovi niso resitev, ker so se mi se vedno odlimali. Lp

Micropore od fime 3M (od Tosame imajo slabše lepilo)
No,tudi od Tosame držijo,je pa dobro biti pobrit in se pred lepljenjem umiti ter dobro obrisati,za vsak slućaj pa lepiti na križ.
Sicer pa BRAVO Ugor :clap: za odličen rezultat na LM in enakomeren tempo čez celo progo maratona.Verjetno si videl,kako je Robertu tempo padel po 30 km.
Hvala za odgovore.... tele trakove od Tosame sem že mel, pa ne vem zakaj se mi vedno odlimajo in zmečkajo. Bom probal z 3M ovimi, pa tudi za funkcijsko majico bom pogledal.
Uporabniški avatar
 mitjas
Tosamin trak nalimaš ko si še suh! drugače se res ne prime.
Je pa seveda malo odvisno od poraščenosti :D v tem primeru pač vzameš dva daljša trakova. Ko boš moker, se vedno bolj oprime :) tako jih še nisem zgubil, niti poleti :)
Hoferjevi prozorni obliži so zakon, tako prime da je kar problem dol odtrgat :D
Uporabniški avatar
 majcka
stari bor napisal/-a:
mitjas napisal/-a: da trakovi ne bodo spet na sredin trebuha ko pridem v cilj.

Pol si jih pa nalepi na rame al pa :ignore:

Hmmmmm. Tale citat. In odličen odgovor.
Pomaga tudi majica, ki je gladko tkana - take so bile v goody bagu na LM, preden je sponzorstvo prevzel Adidas. Meni osebno so Adidasove, tudi letošnja, pregrobe za dolge teke in je mikropor obvezen.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA