prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 delamartos111
#356878
Pozdravljeni,
katero firmo športinih copat (prilagojenih ljudem s pronacijo) priporočate? Moje stare so kar zelo "dotrajane" :D
(če se da v nižjem cenovnem rangu)
Uporabniški avatar
 vencelj
#356892
Pajo ima seveda prav :!:
Pronatorskih modelov različnih proizvajalcev je cela poplava, prav tako pa ima vsak tekač svoje stopalo, svoj način teka...in če določen copat nekomu izjemno "sede" je isti lahko drugemu tekaču copat "za v smeti".
Vseh modelov pač ne moreš sprobati, dobro je pa pred obiskom trgovine vsaj približno prečekirati, kaj je na razpolago. To lahko storiš tudi na enem od portalov, npr.
https://www.superge.si/ te skozi filtre pripelje prav do izbora moških pronatorskih...
V trgovini je lahko veliko odvisno od tega, na kakšnega prodajalca naletiš, nekateri tudi vedo, kaj prodajajo.
Predvsem pa: vsi prodajalci imajo pogoste (ali skoraj stalne) razne akcije, kjer lahko dobiš dobre superge za zmeren denar. Če nekaj časa malce spremljaš že približno veš, kam kaj sodi (tako kot npr. pri avtomobilih).

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 čara
#356901
Jaz sicer nimam te sreče, da bi se lahko kaj posebej na ceno ozirala, ker stežka najdem ustrezna (in tistih se držim kot klop, potem pa mode spremenijo).

Kar se cene tiče lovim popuste, če je slučajno zadnji par etc. Zato pa tudi dlje časa traja, da kaj nabavim, ker 170e za par superg ni v mojem proračunu. No, pa tudi ni edino moje veselje in ni način življenja, tako da ne zapravim veliko za tekaško opremo. (imam tri tekaške pare, vse sem kupila na znižanjih za polovico cene, najcenejši 70€, najdražji 120€).
Uporabniški avatar
 čara
#356926
Po možnosti 10 različnih parov, a ne. :roll: Ne, če sprobaš pri nas, tam tudi kupiš, če ti kaj na nogi seveda ustreza. Sicer pač tvegaš, da si kupiš prek spleta napačen model in številko, mere bi sicer naj bile zapisane tudi v CM.

Ali pa sem samo jaz čudna, ker se mi zdi skrajno nesramno sprobavat superge v naših trgovinah, prodajalci ti nanosijo različne pare, ti pa rečeš hvala lepa in nabaviš iz neke tuje spletne trgovine?
Uporabniški avatar
 miciM
#357007
No, če bi bila plačana na uro, bi se usedla v kot trgovine in počakala, da ure minejo ( bi kaj brala), tako pa temu žal ni tako.
Se pa na srečo vas uporabnikov spoznam tudi na superge :lol:

:wink:
 bossteb
#357014
miciM napisal/-a:No, če bi bila plačana na uro, bi se usedla v kot trgovine in počakala, da ure minejo ( bi kaj brala), tako pa temu žal ni tako.
Se pa na srečo vas uporabnikov spoznam tudi na superge :lol:

:wink:


:clap: :clap: :clap:
 Topwanted
#364171
Sam sem pronator in nasel sem se na modelu Brooks Ravenna. Edini copat katetega podplata do sedaj nisem unicil ( (vsi prejsni modeli so bili za nevtralno nogo) . Sicer so bolj trdi kot npr. Mizuno. Kot komu odgovarja.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA