prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 andrej
hey. ker sem nov tukaj sem par dni prebil z branjem starih postov, ampak se vedno me nekaj zanima.

veckrat sem opazil, da imate profiji vec parov copat. ene za trening, druge za tekmo, itd. pa nikdar nisem razumel zakaj. zakaj drugacen copat na treningu kot na tekmi?

se ena stvar. prebral sem tudi, da za zacetnike prelahki copati niso dobri. a to drzi? zakaj? a je dobro za razlicno dolgo teke imeti razlicno tezke copate? kako je kaj s tem? me resnicno zanima.

drugace pa sem ravno kupil NB832 ravno po nasvetih na forumu in zaenkrat sem zelo zadovoljen.

hvala,
andrej
Uporabniški avatar
 mirko1
saj nimajo samo profiji več parov copat.s temi copati ki sem danes tekel na slavnik (tekma),seveda jutri ne bom tekel na treningu.profiji bi rekli,da na treningu rabiš ravno tako odlične copate kot na tekmi,vendar moje zmožnosti so do dva para copat po 100 eur,ostalo pa kakor naletim na ugodne razprodaje.trenutno imam robustnih nad 400 gr copat dovolj za eno leto.nujno pa rabim DOBRE lahke copate za offroad.ali takih ni?
lp,mirko

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA