prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 speli
#358766
Živjo! Kater mp3 predvajalnik priporočate, po možnosti, da ima funkcijo bluetooth? Hvala
 thag
#358772
Zakaj pa mp3? ne telefon?
Samo vprasam.
Sicer pa mislim, da je vsak ok, v kolikor ima dovolj prostora ( sam manj kot 16gb ne bi vzel ) in da zdrzi dovolj dolgo baterija.
Sam pa sicer uporabljam telefon, imam ali torbico ali zep, komade pa lahko z menjavam BT slusalkami (kupljene na aliexpresu za cca 3€ )
 rider123
#358773
tudi mene zanima glede nakupa mp3ja, da je majhen in praktičen. Pa tisti ki uporabljate bluetooth slušalke, kako se kaj obnesejo??

zakaj ne telefona? jaz pri cestnem teku nočem vlačiti s seboj nikakršnih torbic in nahrbtnikov itd, le robčki v primeru krize, to je zame nujna oprema :lol:
Sploh pri hitrejšem teku ko je tempo okoli 4.00min/km ali še manj, so te torbice in težji predmeti zelo moteči ko ti vse skače, mi pa paše mal glasbe ko tečem ravnino.
 thag
#358778
Glede BT slusalk meni so super, edino pri nakupu priporočam, da se vzame une "nemagnetne" saj so manjše ( govorim o navadnih ušesnih slušalkah, katere imajo na koncu magnete za jih "zlepit kot verižico" ob neuporabi. ) To pa zeto, ker je tisti magnetek kar velik in ob uporabi kape zelo moti, saj premika slušalke. So pa odlična zadeva.
Glede torbice pa, sam imam eno ki ima tri pasove in se lepo fiksira na hrbet in ne skače in pleše nikoli, morem itak imet neki že zaradi ventolina. Ampak una na hrbtu res ne moti je majhna in, če je dobro fiksirana res ne moti. Je pa res, da 4min/km je zame še daleč ali morda, celo nedosegljivo :)

Če pa pogledamo iz takega vidika, čimmanj na sebi pa kaj takega https://www.mimovrste.com/mp3-in-mp4-pr ... -ws623-crn
In je vse v enem, vem, da je sestra kupila ene v BB ya 40€ samo so tistne "navadne naglavne" Niso BT imajo pa svoj prostor za spominsko kartico itd.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA