prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 short
#360902
Pocasi bi si rad omislil lahko vetrovko oz. anorak, primarno za tek in kolo. Malo sem se razgledal po internetu ampak je cisto prevec ponudbe. Mi lahko svetujete glede izbire?

Hvala :)
Uporabniški avatar
 čara
#360906
Kaj pa kolesarski brezrokavnik ali pa tekaški?

Jaz hitro zakuham, pa sem zmrzljivc drugače. Dolga tekaška majica, po potrebi še ena tekaška jopca, ki diha in če je res treba še brezrokavnik čez, pa rokavice imam, kar iz Lilda v posebni ponudbu obdobno, verjetno bo tudi to jesen/zimo. Tile anoraki ne dihajo, če je kaka jakna res nepremočljiva (in jo imam za pasje sprehode), je za tek prevroča.
 short
#360909
V bistvu zelo dobra ideja, sem zelo vroce sorte, celo zimo vecinoma v tanki prehodni jopici in kratki rokavi spodaj. Pri teku pa samo tanjsa majica z dolgimi rokavi :)

Vetrovko/anorak (s kapuco) bi imel zaradi hribov, namrec, vecina mojih tekaskih podvigov je ravno v hribih, kjer me je ze veckrat konkretno prepihalo na poti dol.

Kaksen predlog glede brezrokavnika? Kaj naj pogledam?
 bossteb
#360912
https://www.runultra.co.uk/Reviews/Runn ... ndshell-HZ

Tole. Jaz jo imam že kar lep čas in čeprav je ne uporabljam veliko, mi je super za zimske teke; ali pa v dežju...
Je super lahka, izjemno hitro se suši, služi pa zares dobro v vetru. Cene so dandanes precej ugodne, jaz sem svojo kupil pred dobrim letom za skoraj 120 €, zdaj so pa od 65-85 € (odvisno od barve). :wink:
Uporabniški avatar
 vencelj
#360913
Tele za vodo nepropustne zadeve imajo en hud problem: tudi za zrak so nepropustne. Jih ne maram, ker je nemogoče iti tako počasi, da se v njih ne prekuhavaš. Najbolj jim zamerim, da jih često označujejo oz. prodajajo kot "tekaške jakne". Za tek vendar rabiš zračna oblačila ki dihajo :!:
 TONEK
#361862
Najbrž bo tako, ja.
Daj mi potem predlagaj dobro švic majico, v kateri te ne bo zeblo, ko bo prešvicana. Pred mnogo leti so prodajali odlične z oznako K-dry v Igluju.
Zdajšnje ji niso več niti senca od nje.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA