prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Kinvez
#362063
Pozdravljeni!

Prosim za pomoč. Kako v Polar flow vidim letno bilanco aktivnosti?
Npr. koliko km sem pretekel in podobno?

Hvala.
Uporabniški avatar
 jorgamesh
#362065
Progress - Training report - v desnem zgornjem kotu imaš okence, kjer izbereš obdobje (teden, mesec, leto, poljubno). V levem zgornjem kotu imaš koledar, kjer izbereš mesec/leto.

Če hočeš poročilo za posamezne vrste aktivnosti, potem na levi strani v okencu, kjer piše "all sports" obkljukaš le želene dejavnosti.
Uporabniški avatar
 svizec
#362237
Po neumnem sem pri zadnjem teku namesto Polar Flow zagnal Runtastic.
In zdaj teka v Polar Flow nimam zabeleženega.
Iz Runtastic sem uspel izvoziti .TCX in ga uvoziti v Stravo.
Polar Flow zna sinhronizirati podatke s Stravo.
Obratno pa ne gre.
Ima kdo kakšno idejo, kako naj tek spravim v Polar Flow, ali pa je zadeva dokončna in se sprijaznim, da jo imam vsaj v Stravi?
Uporabniški avatar
 svizec
#362242
Najlepša hvala za pomoč, @jorgamesh!

Za iOS aplikacije ni, zato sem podatke o aktivnosti dodal ročno.

Vsaj nekaj podatkov imam zdaj.

Hvala!
Uporabniški avatar
 svizec
#362258
Hvala!

Krasna aplikacija, ki združi aktivnosti iz večih aplikacij na enem mestu. Vmesnik je všečen, vse je lepo zbrano in prikazano, tudi zemljevidi so zelo podrobni in natančni.

Žal pa ne zna izvažati in uvažati aktivnosti iz aplikacije v aplikacijo. In ravno to mi najbolj manjka - rad bi manjkajočo aktivnost uvozil v Polar Flow.

Pa nič ne de, sem jo vnesel ročno. In odslej bom bolj previden oz. bom Runtastic, ki je glavni krivec za tole zmedo, preprosto odstranil.

RunGap bom pa obdržal, ker mi je všeč. In kdor ga še ni preizkusil, mu ga z veseljem priporočim!

Prioriteta sta mi Polar Flow in Polar Beat, ki ju uporabljam zaradi kolesarskega števca M460, dokler traja kolesarska sezona. Ko se začnejo mrzli dnevi, kolo postavim v kot in se vrnem k teku, takrat pa uporabljam Polar Beat, ki zna spremljati srčni utrip med tekom in kateri beleži popolnoma vse.
Uporabniški avatar
 jorgamesh
#362271
Nimam IOS naprave, da bi sprobal, a sem našel tole na Polarjevi facebook strani, če ti kaj pomaga.

1. Install RunGap on Your iPhone or Android Flow; 2. Connect RunGap with PolarFlow Account; 3. Connect RunGap with other sport tracker which You'd like to export workouts to PolarFlow (for example Endomondo, Strava); After completing step 3 You will be able to see Your Workouts in RunGap; 4. Select One of Your Workouts and open in... inside there is sharing option.... You have to share Your activity with PolarFlow
Uporabniški avatar
 svizec
#362276
@jorgamesh, pa ti si zakon! Potrudil si se bolj, kot bi bilo treba!

In za razliko od mene demonstriral izjemno temeljitost!

Ne pa jaz: površnost :oops:

Klikal sem po RunGap-u, priklikal sem celo do opcije Share, vendar nisem vstopil in nisem niti pomislil, da bi to lahko bila opcija, ki jo rabim za izvoz iz Runtastica in uvoz v Polar Flow!

Ja, to je točno to, kar sem rabil!

Ker pa sem Gorenjec in menda škrt, se za zdaj odpovem nakupu Swag Bag-a v vrednosti 3,49€ za obdobje treh mesecev. Brez tega share aktivnosti namreč ni mogoč. Vendarle je ročni prenos ene aktivnosti hiter in nezahteven in v treh mesecih mi bo naročnina zagotovo potekla, zato mi je škoda vreči stran omenjeni znesek.

Prepričan pa sem, da bo komu tole informacij polno nitje marsikomu prišlo prav, zato je prav fino, ker je vse zbrano na enem mestu.

Slika

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA