prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 Alfonso
Hi :?:
Postovani, nadam se da vam moj Hrvatski nece smetati :lol: i da cemo se razumjeti. :laola nisam bas procitao cjeli Tekaski forum pa ak sam propustio topic, sorry. Kod nas u Hr. nema bas neki izbor trkacke opreme, pogotovo velikih brojeva copat (48-49 :shock: )
Intersira me gdje kupujete copate, recimo Asics?
Hvala :laola
Pozdrav iz Zagreba :piti:
Uporabniški avatar
 Damijan
Ravno Asics patike je pri nas precej težko dobit. Če želiš izbor Asics-a: Avstrija, a so zelo dragi: zadnjič videl Kayano za cca 160EUR. Too much.
V Avstrijo se več ne izplača hodit, tudi če bi vrnili MWSt... So dragi ali pa mi ne poznamo, kako se copati pri njih kupujejo (pri nas recimo hara www.superge.si)

Sicer pa je pri nas Tomas Sport zakon, včasih se izkaže tudi Hervis. Sport 2000 in Giga sta čisto mimo.

Drugih ne poznam...
Uporabniški avatar
 GaGa
Največ asicsa se mi zdi, da ima Hervis, vsaj jaz sem tam kupila že 2 para... nekaj jih imajo pa tudi v Tenetu (BTC - hala A).
Uporabniški avatar
 tadejk
Lep pozdrav!

Najceneje sem našel copate ASICS v Italiji in sicer Papi sport v Trstu.

http://www.papisport.it

Kayano X za 128€ (pa še za popust se da kaj pogovoriti)

Govorijo tudi slovensko, pri modelu ASICS DS RACER je bila v primerjavi z Avstrijo razlika 30%.

Tadej

PS: Sicer pa je očitno pri nas malo čuden uvoznik te znamke, ki je nekje v Kopru in se niso bili kaj pretirano željni pogovarjati.
Uporabniški avatar
 Damijan
PS: Sicer pa je očitno pri nas malo čuden uvoznik te znamke, ki je nekje v Kopru in se niso bili kaj pretirano željni pogovarjati.

res je in škoda je, ker so bili moji prvi copati ravno asics, pa tudi zunaj, na tekih preko meja, vidiš , da jih nosi izredno veliko tekačev.
 Alfonso
U meduvremenu sam dobio od poznanika iz USA Kajano11: 120$. :D
Nemam komentara. Meni je problem jer imam br.48...

Hvala na pomoci.
Uporabniški avatar
 Z*
48? :shock: Strašno! Koooliko prostora za žulje ... :wink:
 M.E.
V hervisu na vicu majo trenutno asics 1090 po 12.000 sit. Pa tudi par novejsih modelov, tisocko pa dvatisoc , zal po polni ceni..

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA