prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 superga
TOMAS SPORT; SKENIRANJE STOPAL
»FOOTSCAN test - Naj odločijo tvoji podplati«

FootscanTM - sistem skeniranja stopal

adidas je pred časom z vpeljavo sistema analize pritiska stopala na podlago naredil pionirski korak na področju tekaških tehnologij. Footscan namreč omogoča, da s pomočjo plošče občutljive na pritisk stopal izrišemo dinamično gibanje podplata ob dotiku s podlago. Zahvaljujoč tej napredni tehnologiji, sistem omogoča določitev najbolj ustreznega čevlja za vsakogar, glede na tekaške potrebe posameznika.

S postopkom skeniranja natančno analiziramo porazdelitev pritiska na posamezno nogo med tekom. Meritve se najprej izpišejo na monitorju. Nato jih računalnik ovrednoti in določi optimalno tehnologijo tekaškega čevlja. Računalnik na koncu vse zbrane podatke obdela skupaj s posebnimi željami glede oblike copata. Posameznik lahko izbira med adidasovimi izvedbami: Control, Cushion ali Competition.

Zato vas vabimo, da preizkusite Footscan sistem tudi sami, kajti v adidasu resnično čutimo s tekači.

adidas Footscan testa se lahko brezplačno udeležite na naslednjih lokacijah:

• športni stadion Kodeljevo/Ljubljana, Cooper test, v četrtek, 8. 9. 2005 od 16. do 20. ure

• v trgovini Tomas Sport 2 na Čopovi ulici v Ljubljani, v četrtek, 15. 9. 2005, od 11. ure dalje

• v trgovini Tomas Sport 2, v Cityparku v Ljubljani, v petek, 16. 9. 2005 od 11. ure dalje.

Vabljeni!
Uporabniški avatar
 Damijan
Bo kaj tega tudi v MB / XXX / YYY zašlo?
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Tole pa bom skoraj sagurno probali, da dobimo potem copate ala speedy 110 km/h :lol: :lol: .
Pametna zadeva je to sigurno, kajti nekateri ljudje bodo mogoče ravno zaradi tega lahko tekli več, in se tudi več gibali po raznih brezpotjih!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Damijan
Zupancic, ti to kar "sagurno skoraj sprobalij"...
Superga, tebi pa hvala za odgovor.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No pridemo da vse sprobamo in potem morda kaj kupimo.

No pa tudi kuperja bom oddelal in videl kok sem zabušaval.
 tekica
jaz tudi, jaz tudi na cooperja in na adidas test!!!
A tistih 1600m naj bi neznejsi spol presprintal kolikor mu dusa da?
:oops: bo zanimivo...
Uporabniški avatar
 Xrock
Mimo grede:
Kaj je dober in kaj povprečen rezultat za Cooperjev test za moške? Ali obstajajo kakšne lestvice?

tnx
Uporabniški avatar
 obi
Xrock napisal/-a:Mimo grede:
Kaj je dober in kaj povprečen rezultat za Cooperjev test za moške? Ali obstajajo kakšne lestvice?

tnx

Obstajajo lestvice. Na testu jih imajo. Vse kar je pod 10min je odlično.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Odvisno kok si star :)
Uporabniški avatar
 MatjazV
Xrock napisal/-a:Mimo grede:

tnx

Hoj,

prilagam naslov, kjer najdeš vse o Cooperjevem tekaškem testu (obstaja tudi plavalni), priloženi so tudi tabelarni pregledi za izračun ocene glede na spol in starost.

Pa DOBER TEK!

MatjazV
Uporabniški avatar
 Xrock
he he prvič sem si zaželel da bi bil starejši :) -je treba tečt bolj počas za dobro oceno. Ampak - huh 10 minut ... v moji starostni skupini (34 let) so očitno ugotovil da si že z 10:30 as. :) 8)

no ja - pozitivno bo, smo rekl na faxu :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA