prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 Timy
Že kar nekaj časa se odločam za nakup športne ure. Glede na razpoložljiva sredstva sem kolebal med uro Polar AXN 300 in Suunto Altimax, končno pa sem se odločil za uro Oregon RS 109 OUTBREAKER FITNESS RS 109 (imam naročeno). Ker pa ne bi rad kupil kakšnega klopotca, me res zanima, če ima kdo kakšno izkušnjo s to uro. Pri uri me zanima predvsem višinomer, barometer, termometer in štoparica (tek, hoja v hribe, gorsko kolesarjenje - vse rekreativno). Ja pa še to, cena Oregonove ure je ca. 43.000 SIT.
Uporabniški avatar
 Pero
Pri uri je zelo pomembno, da je vzdržljiva. Pri malo višjem cenovnem razredu je paleta funkcij, ki jih ura ponuja zelo pestra.
Z OS še nimam izkušenj, tako da ti ne morem nič povedati, moti pa me morda le to, ker nima priklopa na računalnik. To je res uporabna stvar, sploh za načrtovanje nadaljnih treningov.
 jonsi
Jest mam RP 109 in dela brezhibno edina pripomba bi bla na senzorje (za kolo in polz), ki nekam hitro praznijo baterije drugače višinomer barometer, štoparica, delata OK. Višinomer če ga pred turo sinhroniziraš dela res točno +-2m.

Zdej temperatura sicer dela samo termometer na uri mi ravno realen pokazatelj.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA