prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 ero
[img=left]http://www.roadid.com/images/image_home_roadid.jpg[/img]najboljše ideje so najbolj enostavne, kaj ne? taka super ideja je tudi RoadID.

"kaj je to", boste rekli. nič posebnega - zapestnica, ki vam lahko reši življenje. bistvo RoadIDja je namreč ploščica z vašimi osebnimi podatki. nanjo lahko spravite 6 vrstic s po 23 znaki. od imena, pomembnih telefonskih številk, krvne skupine, alergij, do življenskega mota.

ni slabo, ne? :) malo pobrskajte po njihovi strani, ker boste verjetno našli še kaj zanimivega ...
Uporabniški avatar
 Manika
Tole zadevico pa jaz že imam. Zame zelo uporabna, ker v glavnem tečem sama, brez dokumentov in mobitela.
Cena je tudi sprejemljiva, zadovoljna sem bila pa tudi z dobavo, saj sem dobila paketek v približno 1 tednu po naročilu.
Uporabniški avatar
 Fotr
Manika napisal/-a:...ker v glavnem tečem sama...

Manika, nekaj bo treba ukreniti, da ne boš prevečkrat sama tekla. Tivoli, Mostec... :D
Uporabniški avatar
 ninchi
čau!
Manika, koliko si pa plačala za vse skupaj? Ali si naročila preko te spletne strani?..
Uporabniški avatar
 Manika
ninchi napisal/-a:čau!
Manika, koliko si pa plačala za vse skupaj? Ali si naročila preko te spletne strani?..

Pojma nimam, moram pogledat na račun, ker sem pozabila.

Fotr napisal/-a:Manika, nekaj bo treba ukreniti, da ne boš prevečkrat sama tekla. Tivoli, Mostec...

Nekaj, ja :wink: ...
Uporabniški avatar
 Pingo
Jest mam tud tole zapestnico,sam sm mal barvo kiksnil.Rajši bi vzel črno če bi vedel da je modra tako močno izstopajoča :wink: Za točno ceno bi pa tudi jest mogu pogledat na račun nooo :roll:
Uporabniški avatar
 Manika
Cene so točno take kot piše na njihovi spletni strani.

Zapestnica s ploščico, ki je najverjetneje najbolj zanimiv artikel, stane 19,99$. Naročila sem še nekaj drugih stvari.

Poštnina pride 5$, plačala sem pa s kartico. To je to, čisto enostavno :wink: .
Uporabniški avatar
 Primozs
Če je cena paketa+paštnine manj kot 22 eurov, tudi ni potrebno plačati carine, drugače pa najprej carina (vrednost paketa+poštnina) in na vse skupaj še 20% davek. Tako da se ne splača naročiti dve naenktrat.
Uporabniški avatar
 mil@n
Ali kdo od obstoječih uporabnikov ve kako ( če sploh ) proizvajalec ugodi želji kupcev po strešicah na č-ju, š-ju in ž-ju na tablici zapestnice. :?:
Uporabniški avatar
 pia
Naročilo oddano 2.6. - dospelo 14.6.

Prepozno prebrala Primozsev post, zato naročila obe hkrati (pa še nekaj parov svetlečih vezalk) in plačala nekaj soldov ob prevzemu na pošti. Pojma nimam, al je to DDV al carina... No ja, smo spet nekaj novega zvedeli...
Ero je bil zapoznelega darila vseeno vesel, kar je najbolj pomembno

Na tem področju nas pa živali prehitevajo; Tobi je dobil svoj ID kmalu po rojstvu in zdaj nima samo on kostke s telefonskimi številkami...

Zanimiv je bil postopek izbora besed na tablici; da bo koristen- katere podatke sploh napisat, pa katere telefonske navest - predvsem zaradi intervencij iz tujine (da bi dotična oseba obvladala vsaj kkšen tuj jezik in da bi se znala zmenit, kam naj dostavijo npr.razpadel bicikl, al pa pošmirglano telo lastnika)... brainstorming za kkšne 3 dni :wink:
Uporabniški avatar
 ninchi
Hm...a pa je to varno...mislim...kartica pa to...a ni mal reskiran d te kej zlorabjo al pa kaj podobnega..a to se samo z viso lahko placa..._ :roll: :?:
Uporabniški avatar
 Hudl
Jaz se vedno cincam med tem, da si se naprej enostavno zatlacim osebno v svic-zapestnico, ali pa da zapravim nekaj denarja za se en kos tekaske opreme... :roll:
Res pa je, da si na roadid lahko das napisat zelo koristne podatke, ki jih na osebni ni. Mogoce, ko bom financno sposobnejsi (trenutno mi vsak tolar steje :()
Hudl
Uporabniški avatar
 ero
ninchi napisal/-a:Hm...a pa je to varno...mislim...kartica pa to...a ni mal reskiran d te kej zlorabjo al pa kaj podobnega..a to se samo z viso lahko placa..._ :roll: :?:

po mojih, več kot desetletnih, izkušnjah ni panike. do sedaj še ni sem imel težav pa sem že precej robe nakupil prek neta in plačal s karticami.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA