prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Vlajko
Tomas sport poišči v City Parku. V njem je še Hervis. Šire po BTC pa lahko najdeš tudi Giga sport in Sport 2000. :wink:

Ljubljančani, a sem kaj pozabil? :roll:
Uporabniški avatar
 guinness
juhej! Hvala za nasvete!

Mimogrede, imam kje kakšen popust, če omenim geslo in nickname? :D Sem vceraj uničil superge in jih nujno rabim, ne morem čakati na posezonske popuste.
 mojA
v City Parku sta HERVIS in TOMAS SPORT. V hali A pa EUROSPORT 2000 in v kleti še ena manjša trgovinica z REEBOK supergami. Zdraven Hale A je še GIGA SPORT - ne vem pa kakšno ponudbo superg imajo.
:roll: LP !

ups - saj ste me že prehiteli :oops:
 Odyn
Pa Intersport je tudi v BTCju od večjih. Tudi superg imajo kar nekaj. So pa v kleti ene izmed hal med Merkurjem ter Müllerjem
Uporabniški avatar
 lunca
guinness napisal/-a:
Mimogrede, imam kje kakšen popust, če omenim geslo in nickname? :D Sem vceraj uničil superge in jih nujno rabim, ne morem čakati na posezonske popuste.

Imaš! V TOMAS SPORTU - 20% :arrow: pa še gesla ti ni treba izdati :wink:
Uporabniški avatar
 guinness
sem nazaj..v sluzbi :mrgreen:
v intersportu sem nabavil asic gel-enduro (prej imel ze nekaj parov adidas trail copat)

http://www.zappos.com/n/p/p/7176689.html

za probo vzel še par xsocks in skupaj s popusti dal 14k sit

za po naših hostah bo ok :P HVALA za pomoc!
 ronja
lunca napisal/-a:
guinness napisal/-a:

Imaš! V TOMAS SPORTU - 20% :arrow: pa še gesla ti ni treba izdati :wink:
¸

Lunca,

o kakšnem popustu govoriš? Kako se ga lahko uporabi?
Sem ravno v obdobju menjave superg, pa mi take info zelo prav pridejo ;) .
Uporabniški avatar
 žure
Ronja, kot članica TF imaš 20% popust v trgovinah Tomas Sport in Prosport, za Hervis pa nisem ravno prepričan.
Na blagajni rečeš, da si članica TF, se pri njih logiraš na forum in imaš popust.
Kar izkoristi ga.
 ronja
žure napisal/-a:Ronja, kot članica TF imaš 20% popust v trgovinah Tomas Sport in Prosport, za Hervis pa nisem ravno prepričan.
Na blagajni rečeš, da si članica TF, se pri njih logiraš na forum in imaš popust.
Kar izkoristi ga.

UAU Lunca, hvala :)
Zdaj moram sam še zbrskat svoj password :wink:

Ronja

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA