prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 bela
teči sem začela spomladi in tečem 6x nateden- občasno 1 dan nadomestim z kolesarjenjem. do sedaj sem tekla v tekaški majici in kratkih hlačah oz 3/4 hlačah. ker sem bolj majhne postave so te slednje skoraj dolge ko dam gor še nogavice- vmes imam cirka 5 cm gole kože.

tečem zjutraj- okoli 7 ali 8. zanima me v čem tečete jeseni, ko so jutra že bolj hladna( zdaj še ni problem, saj se hitro segrejem) in predvsem pozimi.
Uporabniški avatar
 Tatjana
Jaz tečem med 6 in 7 zjutraj in si trenutno, ko je med 8 in 10 stopinj, oblečem kratke ali kapri pajkice in majico z dolgimi rokavi. Malo me zebe le v prste na rokah, drugače pa bi lahko bila tudi v kratkih rokavih. Ko se bo še malo ohladilo, bom nad majico oblekla še brezrokavnik, ko pa me bo zeblo v noge, pa dolge pajkice. Potem bom na brezrokavnik dodala še rokave, spodaj pa najprej kratke ali dolge rokave. Pozimi pa imam včasih tudi dvojne pajkice.
V glavnem oblačiš se po plasteh. Nekje sem prebrala nasvet, da ko se odločaš kaj bi oblekla, zunanji temperaturi prištej 10 stopinj in se obleči tako kot bi šla na sprehod pri tej temperaturi.

Mogoče ti bo pomagalo tudi to orodje na RunnersWorld.com
 Odyn
V čem pa v dež in sneg? Danes sem gledal neke Adidasove Response Wind jackete, ampak ne izgledajo ravno nepremočljivi...
Uporabniški avatar
 Heartless
ja...gledal si adidase wind...WIND jackete in ti res niso nepremočljivi.........Če je adidas glej da na njem piše CLIMA PROOF......aja.....pa tut to čez cajt premoči.....sej itak use,razn kšne gumerane ribiške zadeve ne....

ajd

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA