prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 brzinca
Ojla!Zanima me katero aktivno perilo -firma se vam najbolje obnese.Meni za poleti Odlo,za hladno pa X-socks.
S čim ga perete in kolikokrat "se zgodi" mehčalec :cry:
Uporabniški avatar
 matej712
craft - še vedno funkcionira (imam ga več kot 10 let)
mehčalec nikoli (ga uporabljamo sploh ne :wink: )
Uporabniški avatar
 husein
Tudi moj glas gre Craftu
Uporabniški avatar
 želva
Craft je dober, vendar zaradi dizajna (vsaj moj) ni primeren kot vrhnji kos. govorim o zgornjem delu, da ne bo pomote :oops:. Enako velja tudi za brinye, ki ga priporočam za hud mraz. Če grem lavfat samo v perilu (spet govorim o zgornjem delu) imam nek domači proizvod iz materiala polartek, ki se tudi obnese, razen za veter. Drugače sem zelo zadovoljen tudi s firmo patagonia, še kar v redu je hellyhansen. Z medico in loffer nisem bil zadovoljen, je pa res da stvar uporabljam tudi za druge športe in ne samo za tek.
LP
Uporabniški avatar
 vidkul
moj glas gre Patagoniji.
 matej-jethro
Fantje! O tem spodnjem perilu in kaj obleči čez je bilo pa že res mnogo zapisanega. Dejte mal počekirat, da se ne bo spet glasovalo v nedogled :wink: Sicer pa, tko kot je pri kolesu bolj pomembna kvaliteta opreme in komponente, ki jih ima na sebi kot firma, ki se blešči na okvirju je tud pri perilu bolj pomemben material, kroj, dodatno označene znojne točke in kanali......pa brez zamere!
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Moje izkušnje z ANTIšvic perilom
:idea: Uporaba ovezna, v bombažu sem samo po aktivnosti.

:arrow: KARIBU - imam največ kosov in sem zadovoljen
:arrow: BON - odlične spodnjice, imam ene in jih uporabljam prioritetno
:arrow: MAIER - uporabljam predvsem pozimi, imam občutek, da je to perilo toplejše in da žal zadrži malo več vlage
:arrow: LOWE ALPINE - odlično, vendar od omenjenih moj najdražji kos

Uporaba mehčalca :nono:
Uporabniški avatar
 Athena89
men je najbol fajna Nike pro majca 8)
Uporabniški avatar
 ROSI64
Ker mi finančna bilanca še ne dovoljuje imeti športnega spodnjega perila :( , sam prakticiram tako da uporabljam poletno tekaško majico brez rokavov in na njo si oblečem tekaško majico za dolgimi rokavi eno ali pa dve zavisi od mraza. Vedno pa imam vsa oblačila čez hlače tako da lahko pot tudi lažje odteka in telo diha. :lol:

Važno je le da nimaš bombaža, ker če tako kot jaz veliko švicam(bombaž zelo vpija pot), potem te lahko hitro začne zebsti med tekom zlasti če piha veter.

Deluje!! :clap:
 robter
matej-jethro napisal/-a:Fantje! O tem spodnjem perilu in kaj obleči čez je bilo pa že res mnogo zapisanega. Dejte mal počekirat, da se ne bo spet glasovalo v nedogled :wink:

Oprema se vsakoletno izboljšuje, pojavljajo se nove firme, tako da je potrebno vsake toliko obnoviti temo.
Moj glas gre Craftu, poznam dva ki hvalita Sensor in Bryne, Patagonia ne poznam.
Je pa zelo veliko kvalitetnih proizvajalcev, tako da je stvar okusa posameznika.
Uporabniški avatar
 ales
sem dons že ene parkrat ponovil..bi najraje pustil ( .gov službo) in začel prodajat SKINS obačila. Torej, če imate možnost preizkusit avstralska masažna oblačila..saj res, da danes nisem tekel nekaj ne vem kako dobrega v Palmi, ampak zdajle, se mi zdi, bi šel lahko polovičko vsaj ene dve minuti bolje...tko da, če vam pred tekom ne pomagajo, po teku pa zagotovo!

Ujemite še v TS oni -20% za TF!
 Nataša
ales napisal/-a:saj res, da danes nisem tekel nekaj ne vem kako dobrega v Palmi, ampak zdajle, se mi zdi, bi šel lahko polovičko vsaj ene dve minuti bolje...

ja, vsak izgovor je dober :lol: naslednjič boš pa rekel, da šlogarce nisi mel s sabo, pa da ti naklon asfalta ni ustrezal, štumfi niso bli tapravi... :lol:
Uporabniški avatar
 ales
Ej, kozica.. saj poudarek ni bil na mojem slabem rezultatu, ampak na dobrem recovery-ju..res no, SKINS je zakon!
 Nataša
ja, ja, v redu, ata gams :wink:
da ne bom čist iz teme: men je tudi falke perilo zlo v redu.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA