prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 5rca
tole pa tudi mene zanima, ker imam prekratke na tanovih supergah :(
Uporabniški avatar
 Matevz
Meni se še nikoli niso strgale, saj je podplat mnogo prej sesut kot pa zgornji del copat.

Sicer je pa po mojem itak vseeno kakšne so, če že uporabljaš klasične vezalke.

Jaz tako kot sem že pisal prisegam na elastiko (npr. http://www.yankz.com )
Uporabniški avatar
 MihaPR
Matevz napisal/-a:Jaz tako kot sem že pisal prisegam na elastiko (npr. http://www.yankz.com )

Hm, a se tale zadewca da dobit kje pr nas al to samo eurocard pa internet?
Uporabniški avatar
 bigfrik
Jest tud do zdej se nisem rabil menjavat vezalk.
 Jože
Čao!

Precej zapleteno tole z vezalkami, dokler ne izveš, da čisto prave prodajajo v POZAMETRIJI, jez sem jih uspel kupiti v City-u in sicer tako originalne, da sem lahko zamenjal samo eno, ker ni bilo nobene razlike.

L.P. Jože
Uporabniški avatar
 ero
hoj in hvala za odgovore. priznati moram, da pri tekaških copatih z vezalkami še nikoli nisem imel težav. vprašanje sem zastavil zaradi teniških copat :)

tele Yankz so pa zanimiva zadeva. Matevž, si jih nabavil preko neta (cena je $7.50 po paru)?

jaz bi si kar omislil dva ali tri pare. še kdo, da prišparamo pri poštnini?
Uporabniški avatar
 ales
ero napisal/-a:jaz bi si kar omislil dva ali tri pare. še kdo, da prišparamo pri poštnini?

Mene tudi zanima;tako približno vsak drugi tek se mi enkrat odvežejo vezalke in sem potem ful "nesrečen" zaradi tiste pol minute in da ne bi imel zgovora vnaprej bi si jih jaz tudi omislil ene 3 pare. Mi ni problem, lahko jih naročim tudi jaz, če ti kaj pomaga, Ero?!
Uporabniški avatar
 matjaz
ero napisal/-a:hoj in hvala za odgovore. priznati moram, da pri tekaških copatih z vezalkami še nikoli nisem imel težav. vprašanje sem zastavil zaradi teniških copat :)

tele Yankz so pa zanimiva zadeva. Matevž, si jih nabavil preko neta (cena je $7.50 po paru)?

jaz bi si kar omislil dva ali tri pare. še kdo, da prišparamo pri poštnini?

:D :D :D evo i mene ERO, 3 PARE.
Uporabniški avatar
 bojanu
Hmm, že mora bit dobr, če se tolk grebete. Še dva para za sprobat :lol:
 Ursa
Tudi jaz bi vzela 2 PARA.

EDIT: ja, pa še barva :) :

1x white reflective in 1x carolina blue
tiste plastične zadevce za pripet pa bele

Lp, Ursa
Nazadnje spremenil Ursa, dne 01 Apr 2004, 09:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 MihaPR
jest bom pa 1 par :) ti bom na PM poslal kere barwe. A to res pr ns ne da dobit?
Uporabniški avatar
 Matej
Jaz bi tudi vzel 3 pare
 t
Če boste naročili, bi se tudi jaz pridružila za Yankz. A lahko še barvo napišem?!

2 para: ene v "royal blue" barvi, druge pa v "white reflective" barvi.
in obakrat z Bunkle Color: white.
Hvala!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA