prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 Nataša
zanima me, če ste tekaško opremo, še posebej majice in pajkice, že kupovali v tujini, sploh preko neta? ali pa če je v Avstriji/Italiji kakšna tekaška štacuna??

se mi zdi da ma npr. Hervis ful slabo izbiro tekaških dresov, sploh ženskih.
Uporabniški avatar
 Matevz
V Avstriji je veriga trgovin Sport Expert ali nekaj podobnega (tipa Hervis) kjer imajo ogromno robe, od vseh sort copat o katerih pri nas lahko le sanjaš, saj uvozniki ne zadostijo s količinskimi kvotami za najboljše modele (to ne velja za vse znamke - velja pa za npr. Asics DS Trainer - my favourite) pa do oblek (tekaških, kolesarskih, hribovskih, ter druge športne opreme.

Trgovine so v Celovcu, Gradcu, Beljaku.......

Če te zanima natančnejša lokacija lahko opišem (razen za Beljak)
Uporabniški avatar
 primus
Kakšne so pa kaj cene ?
Kadar sem kaj gledal zunaj (predvsem superge) so bile cene vedno precej višje kot pri nas.

primus
Uporabniški avatar
 Matevz
Cene so po moji oceni podobne kot tukaj (morda nekoliko višje, če daš pa Mwst stran pa tam nekje), imajo pa tudi akcije. Res pa je, da sem ponavadi gledal najdražje modele, ki jih pri nas itak ni.

Asics DS Trainer je (se mi zdi) normalna cena 130-140 eurotov, v kakšni akciji pa jih dobiš za 100-110, kar pa je podobno, kot dražji copati pri nas.
 igor
Jaz sem ravno včeraj kupoval copate v TOMAS SPORTU v BTC-ju in kupil tudi tekaški komplet Puma (MAJICA + HLAČKE za 8400 sit !!!) Imajo 30 % popusta če kupiš komplet. Imajo pa tudi ženske tekaške komplete.
Ker pa tudi sam porabim 3-4 pare tekaških copat na leto je pa izbira in cena pri nas še boljša kot čez mejo !! (res pa tečem na New Balance-u in ne na Asicsu).

Lep pozdrav;
 igor
CENE SO DEFINITIVNO VIŠJE; NPR MODEL NB1022 JE PRI NAS 24.990 SIT V TUJINI PA 130 EVROV (31.000 SIT !!).Mwst. PA "TRAJA" SAMO ŠE DO PRVEGA MAJA.
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D NATASAAAAA, ce pa v hervisu nimajo textila, potem pa ...., zagotovo si gledala mlade fante, pa si vse zgresila, poskusal se bom zaposliti v hervisu, potem s fanti ne bos imela problemov, ORTO PAKET pa ti itak ne bo zanimiv. Kaksna je razlika me zenskimi in moskimi pajkicami naprimer. Razen ce hoces pajkice s cipkami, pa morda najlonke za tek, je pa res da tekaskih nedrckov nisem iskal. :D :D :D
 Nataša
Matjaaaaaaž :D :evil: :D, je že res da je v Hervisu en zanimiv prodajalc, ampak so mu všeč roza kolesarske čelade, tko da...po moje odpadem. drgač sem bla pa lih dons v izvidnici in majo samo ogromne moške majce, jakne, par ženskih stvari...ma ni izbire no, pa sej nočem komplicirat.

razlika med ženskimi in moškimi pajkicami pa ni v čipkah, ampak v prilagajanju tekstila anatomski obliki naših trupelc. pr moških hlačah spredi več placa...za karkol že poseduješ :oops:
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D hja natasa, najbrz res malce kompliciras, ampak te razumem, saj kaksne pa bi bile zenske ce ne bi malo zakomplicirale, nezakompliciranih zensk sploh ne maramo. Namrec se vedno trdim da ima hervis veliko. Namrec ko se spomnim pred leti, sem mislil da sem na tomboli zadel, ko sem imel moznost izbirati med dvema majicama, crna ali bela. Je pa prav da si zbircna. Srbi pravijo, Jebes zenu, koja nezna kakva je razlika između moga, i nekog malisana. Tizga z roza celado naj pa kar imajo. :D :D :D. Hja kadilci imamo na prednjem delu pajkic prostor za cigarete. One pa okol stegna navijemo, blablablabla......
Uporabniški avatar
 cyc
Danes sem se za prvo silo opremil - kupil Nike majčko in kratke hlače, oboje v "oprijeti" izvedbi. Narekovaji zato, ker majica kljub temu da je velikosti M (za višino 178cm sicer) na meni ni oprijeta, hlače velikosti L (višina 183cm (moja dejanska višina)) pa so mi povsem prav. Čudno, prečudno ... bi si mislil, da bodo hlače vsaj malo preširoke, pa niso. Hvala bogu :D

Ma, bo že ... na nogavice sem pa pozabil, kake nogavice za tek bom še vzel ob priliki. 8)
Uporabniški avatar
 cyc
Hmm ... včeraj sem bil v Hervisu, kupil dve Asicsovi majčki za tek, neoprijeti. V bistvu mi ni jasno, a je zadeva zasnovana kot pomožno šotorsko krilo ali kaj, vzel sem namreč majci velikosti S, pa zgleda na meni tako, kot moje običajne majce (le da jaz nosim velikost L?!). Resda glavo z očali komaj spravim čez ovratnik, ampak so kriva pač očala in je to tudi pri L majčki tako ...
Anyway ... tiste majčke so za 50% znižane, zgledajo pa kar OK. :)
Uporabniški avatar
 tamy
in potem reces,da s(m)o zenske tiste,ki hodimo p orazprodajah :roll: sicer pa...saj ni vazna velikost,ce ti je prav,potem itak.Ko pa se bolacis,si daj ocala dol,vsaj tako si jaz naredim.da jih ne zvijes,sure. :P
 dpop
cyc napisal/-a:Hmm ... včeraj sem bil v Hervisu, kupil dve Asicsovi majčki za tek, neoprijeti. V bistvu mi ni jasno, a je zadeva zasnovana kot pomožno šotorsko krilo ali kaj, vzel sem namreč majci velikosti S, pa zgleda na meni tako, kot moje običajne majce (le da jaz nosim velikost L?!). Resda glavo z očali komaj spravim čez ovratnik, ampak so kriva pač očala in je to tudi pri L majčki tako ...
Anyway ... tiste majčke so za 50% znižane, zgledajo pa kar OK. :)

Cyc... pri tvoji "debelosti" pa res ni čudno da je vse "predimenzionirano"

ampak imam podoben problem... ali je majica ravno prav široka...
pa je komaj do popka... ali pa je prav dolga... pa je prostora še za
en povšter spodaj...

Hja... zredit se za ene 20 kil pa bo... pa bomo po STANDARDIH

LP Darko

P.S. Jaz tako ali tako tečem v navadnih majcah... tistih ki niso
več "takmašne"... pač, racionalnost :lol:
 prim
Tudi jaz sem si kupil Asics majčko pri Hervisu (cena s 6 na 3 jurje, luknjasta, brez rokavov). Na prvem teku včeraj po vročini me je začelo skeleti na notranji strani bicepsov in po teku sem ugotovil, da imam odrgnine skoraj do krvi - peče ko hudič. Šiv pod pazduho je precej grob in med tekom z roko vsakokrat podrgneš po njem. Upam da bo po pranju kaj bolje - vsekakor pa pred nakupom velja to preveriti.
Uporabniški avatar
 cyc
O hudiča ... bom sporočil, če imata moji majčki tudi ta problem. :shock:

Zdaj potrebujem še ene tekaške hlače, neoprijete, po možnosti ne tistih čisto kratkih, ker se mi zdijo smešne :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA