prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 spaget
Nevem kaj kupiti ... Sprasujem za mnenje tistih, ki imajo malo vec izkusenj z enim ali drugim ... Vsaka info bo ZLO dobrodosla!
Thanx
 spaget
ojla

Zakaj ni nobenega komentarja?! Zanima me predvsem mnenje tistih, ki uporabljajo firmo polar oz suunto?!
Sedaj imam polar m51, zelim nekaj boljsega...predvsem kar se tice analize treningov in merjenja distance... tecem in kolesarim...poudarek na teku..
hvala
 marand14
Zdravo!

Imam polarja RS800sd že kakih 5 mesecev in sem zelo zadovoljen z delovanjem in dizajnom. Čeprav sem na internetu bral slabe kritike o njem, moram povedati da imam sam dobre izkušnje. Senzor S3, ki je mnogo lažji od predhodnika S1 in deluje odlično mi po kalibraciji odstopa maksimalno 1o metrov na 1km (1%). Je pa res, da je dražji od Suunta, a se po mojem mnenju splača.

:D :D :D :D
 kseb
Lp.

Kaj pa kakšen Garmin 305? Na forumu jih eni hvalijo.
Uporabniški avatar
 Airskull
no jst sem sicer rahlo freak na tale mašince in moram rečt da odkar so najavl gps pod za rs800, resnično ramišljam o tem.

Zanima me samo od tistih ki si lastite zadevo, je prenos res toliko boljši( manj nihanja pulza ob daljnovodih)?
 spaget
marand14 hvala za odgovor...
Par dni nazaj imela na roki polarja rs800 in se mi zdi, da sva postala kot eno :)
Kje si jo pa nabavu? Po kaksni ceni? Je malo draga in vsak procent popusta se pozna ...
 marand14
Prenos podatkov med uro, senzorjem in wearlinkom deluje po novem na 2,4 GHz (W.I.N.D.) in se mi še do zdaj ni zgodilo, da bi zaradi daljnovodov ali drugih naprav prišlo do nihanja pulza (kar se mi je sicer redno dogajalo z starim polarjem M62). Pulz zazna že po sekundi ali dveh po vklopu štoparice. Skratka funkcionira odlično, edino pod vodo prenos ne deluje, zato za plavalce oz. triatlonce ni primerna.
Cene so v glavnem povsod podobne, jaz sem kupil pri intactu za 480EUR.
Uporabniški avatar
 Damijan
spaget napisal/-a:marand14 hvala za odgovor...
Par dni nazaj imela na roki polarja rs800 in se mi zdi, da sva postala kot eno :)
Kje si jo pa nabavu? Po kaksni ceni? Je malo draga in vsak procent popusta se pozna ...

Spagetkica, ne pozabi tega: Prosport nudi 25% popusta, tj. cca. 370 EUR.
Glej http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?t=5550

Prosport, malenkost...
 spaget
Damijan napisal/-a:Spagetkica, ne pozabi tega: Prosport nudi 25% popusta, tj. cca. 370 EUR.
Glej http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?t=5550

Hvala za opozorilo, Damijan. Pa so ti popusti resnicni? A se ti kaj sanja zakaj taksni popusti glede na cene drugje po navadnih in spletnih trgovinah?
Uporabniški avatar
 Damijan
Čuj, ne vem kako politiko cen se gre Polar, velikokrat pa velja, da je navedena t.i. Suggested Retail Price, katere se potem trgovci držijo kot pijanci plota (ne govorim le o Polarju). Razen Prosporta, očitno. Ko sem jaz nazadnje kupil svojega (pa ne RS800), sem se zdilal še za več kot 25%. A to se navadno ne da v trgovinah, kot so Hervis in Giga, ker pač blagajničarka nima pooblastila rabatov dajat.

Sicer pa mislim, da je že Prosportova cena kar OK...
Uporabniški avatar
 sinisini
Damijan jaz pa sem se odločil za suunto T6 in me zanima ali kakeršenkoli popust velja tudi za ta model in seveda kje je ta trgovina......jaz najceneje dobim suunto T6 za 360 EUR......
TEK JE EN SAM VELIK UŽITEK
Uporabniški avatar
 Damijan
V mislih sem imel športno trgovino v Avstriji v Murecku, Koletnigg,
cca. 15 km od Šentilja. Ne vem pa, če prodaja tudi Suunto...
Že dolgo nisem bil pri njem.
Uporabniški avatar
 sinisini
Damijan ali to pomeni da se za ceno da poment tudi v Avstriji....ker sem v eni uri v Avstriji bi se mogoče splačalo probat....kaj meniš?
TEK JE EN SAM VELIK UŽITEK
Uporabniški avatar
 Damijan
Predvsem tam! Samo bi se pa res blo fajn na nek način prepričat, če ima Suunto oz. karkoli pač iščeš, da ne zapravljaš časa.

Kontakt na http://www.sport2000.at/haendlerseite.php?id=271 :

SPORT 2000 KOLLETNIGG
Hauptplatz 17/19
8480 Mureck
Tel: 03472/2127
Fax: 03472/2127-24
E-Mail: kolletnigg@netway.at

Vso srečo...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA