prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 Nataša
Sem gledala na Nike strani, da si lahko oblikuješ svoj copat. zaenkrat pošiljajo samo v EU. imate kakšne informacije, če se bo to kaj spremenilo?
 Nataša
pa še neki - KONČNO bom kupla nove superge. to mi že ves dan zaposluje misli, sem čist navdušena ker sem odkrila skriti vir denarcev - nek pozabljeni honorar. in zdej mal pregledujem copate po netu pa še doma morm v polet pogledat, najrajš bi dons letela v štacuno...

skratka mela bi najkice, so mi najbl pr srcu. sem gledala model KANTARA, pa me zanima če jih kdo od vas ma pa kako mu služijo?

pomembno mi je pa, da so za po asfaltu, lahki, ful zračni, pronacije in teh satanov nimam, pa pri prstih mora bit plac ker mam dolge prste (še dobr da ne kradem z njimi) pa v peti da je stabilen copat.

prosim za nasvet(e)!!
Uporabniški avatar
 simi
Nataša,
bejž v trgovino in sprobaj več modelov, vzami si čas (pa še prodajalce sleci do pasu :oops: )! Pegasus so mi rahlo preširoke in so me že dvakrat ožulile, drugače so fine. Mislim da so NIke Kantara kar fajn podloženi, tudi na notranji strani (a ni to za pronacijo?).

Jaz sem zaljubljena v Mizunke (če si jih enkrat obuješ si pečen :roll: ), stare so že prijetno zlaufane in sem že hotela kupit nove, pa ni bilo št. Razmišljam o izletu na Bled, upam da so tam bolje založeni kot v Hervisu ali Tomas Sportu.

Prijetno nakupovanje!
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D bolj so morda zalozeni z mizunom ... drugace pa .... Natasa preizkusi cim vec modelov in firm ... fantom v tomasu pa sem narocil da se slecejo, drugace bodo batine. Punce pa so ze domov poslali. UPAMMM ...5rca ... obljubili so da bodo ... Natasa na nogavice ne pozabi ... samo pazi da bodo le te zenskeeeeee ... hehehehe :D :D :D
 PPoce
Kantara so najtežji med trening Nike copati.

Priporočam Pegasus ali nove Perseus. Naj bodo iz Bowerman linije (glava človečka narisana na vložku copata je razpoznavni znak).

Lep dan
Uporabniški avatar
 MihaPR
Nataša napisal/-a:Sem gledala na Nike strani, da si lahko oblikuješ svoj copat. zaenkrat pošiljajo samo v EU. imate kakšne informacije, če se bo to kaj spremenilo?

ce ne prej bomo 1. maja tud mi v EU tko da :)
 superga
Nataša;
Takole je z Kantaro; model ima izredno dobro blaženje, je pa namenjen bolj težkim tekačem, ki potrebujejo veliko udobja. Ker je copat malo težji tudi ni najbolj "hiter" in je bolj namenjen uživanju kot pa resnemu teku.
Če si se odločila za Nike bi ti svetoval model PEGASUS za treninge , za tekmo pa definitivno SKYLON !!!
Vseeno pa preizkusi še modela New Balance W725 in W832 (tega se dobi tudi v dveh širinah sprednjega dela; če imaš težave z palci predlagam širino D, ki je nekaj širša spredaj; obstaja pa tudi poseben način zavezovanja za tekače z problematičnimi palci; v TOMAS SPORTU imajo tudi slike 4 različnih načinov zavezovanja !!).
Modele NB smo imeli tudi na testu na pomladnem teku v Tivoliju in odziv je bil zelo dober ( kajne MATJAŽ ?)
Vse podatke je možno dobiti tudi na spletu : www.superge.si
PEGASUS (pazi, da izbereš klasičen model, ker sta modela TRAIL in STORM namenjena za teren oz. zimo in sta trša podplata: cena; jesenske barve 2003 so 2.000 sit cenejše od novih 2004 !! ) in 725 sta primerljiva med seboj, prav tako SKYLON in NB 832.
NB oba modela in Pegasus je možno dobiti za dan ali dva na test (če si iz Ljubljane se jih da dobiti pri nas ; informacije na moj mail: igor@superge.si; KONEX , Lj.- Vič;
Lep pozdrav;
p.s. ŽAL ZARADI SNEGA PRODAJALCI NOSIJO MAJICE !
 superga
Pa še glede naročanja Nike ID copat; trenutno mislim, da ponujajo samo Pegasus in SHOX; težava je z distribucijo je bila doslej v tem, da nismo bili člani EU. Sicer smo želeli distribucijo modelov prevzeti mi, ker bi bil pri pošiljki več modelov transport zato cenejši ampak žal Nike ni našel rešitve tega problema. Upam, da bo z vstopom v EU to lažje, vendar pa ne pričakujte preveč, ker je tudi Nike sistem, čeprav ameriški, večinoma zelo neprilagodljiv.
Kot informacija je pošiljka 4 parov PEGASUS ID-ja po DHL-u stala cca. 60.000 sit ??, s tem da je naročilo posredovala Nike podružnica v Sloveniji.
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D res je, Zadnjic sem kupil NB 1022, VSA POHVALA, pa tezak ni, drugace pa tecem tudi v pegasusu za trening, skylonu za dirko, super kombinacija.

PS. ob prvi otoplitvi v TOMASU strezejo popolnoma BREZ. NAVALI NAROD! superga pa bo samo za vas plesala na salterju!:D :D :D
Uporabniški avatar
 Tuareg
simi napisal/-a:. Razmišljam o izletu na Bled, upam da so tam bolje založeni kot v Hervisu ali Tomas Sportu.

Izlet :lol:, ampak na Bled iti kupovat tekaške potrebščine :!: :?:
Uporabniški avatar
 primus
Na Bled na kremšnite spotoma pa še v Koala Šport - so dobro založeni z Mizunkami.

Nataša, a test v Poletu ti ni nič koristil ?

primus
Uporabniški avatar
 Tjaša
primus napisal/-a:Na Bled na kremšnite spotoma pa še v Koala Šport - so dobro založeni z Mizunkami.
,

potem pa še dva kroga okol jezera, pol pa sam še spat! :oops:
 Nataša
MihaPR napisal/-a:ce ne prej bomo 1. maja tud mi v EU tko da :)

Ti, Miha, a bejž no???? :evil: :evil: :evil:

pa še vseen ni samoumevno da se bo tist najki spomnu na nas vzhodnjake... :cry:

Hvala za nasvete!!! Polete s testi sem si včeri preštudirala in dons grem probavat superge. mati&fotr sta strokovno ocenila moja stopala, ampak ker me mata rada sta rekla da mam normaln podplat, morm vprašat še koga k me nima tok rad - bom dons komu v službi podplate kazala... :D :D

no sej kantara je že odmišljena, bom probala skylon, pegasus, mizuno wave ride pa asics gel pa reebok road lite pa še kere, kšne od teh bodo že taprave.

tisto s svetovanjem ob četrtkih je super ideja, nažalost pa se zmer neki spomnte ob četrtkih (cooper?!) ko nimam cajta. bom pa probala vseen jutr prit. še kdo drug?

prodajalci naj bojo oblečeni da se bom bolj skoncentrirala na nakup in ne bom kupla copat za košarko zaradi začasne neprištevnosti. Matjaaaaaaž, a pol je vseen če kr moške superge kupm :D :D :D :twisted:
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Danes sem imel namen okoli 10.00 skočit s sodelavcem na Bled kupit mizunke. Pa me je tale stokrat prekleti sneg malo odvrnil od namere. Sicer pa, do desetih je še skoraj dve uri.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA