prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 corsol
kakšne imate izkušnje z oblačili za tek(zračenje, sušenje)?
Niti me ne zanimajo razni dresi(npr.za tekmovanja) ampak kratke majice in hlačke,......
Npr razlike med zadevami kot so Nike, Rbk,Asics,.....in pa raznimi Intersport variantami(razni dryplus materijali,...)....???

Izbire ja kar veliko, cene pa tudi varirajo od :lol: do :shock: ......
Uporabniški avatar
 daks
Jaz sem si tekaske kratke hlace(pajkice) kupil v InterSportu, za 10 eurov in so vredu. Najbrz je nekaj razlike glede na drazje znamke, predvsem kroj.
Uporabniški avatar
 javaman
Sam sem si lani kupil dokaj drage Adidas dolge pajkica, ampak so bile edine take, ki niso tiscale (Hervis). Cenejse 'no-name' niso ble ravno ergonomske.

Kratke sem pa od Mizunota kupil.

Je pa vsak drugace grajen. Tako da bos moral probati, pa ce ti pase...
 brzinca
Jaz pa imam dvoje hlače od Nike-O.K,zdaj sem pa kupila v Hoferju so tudi o.k.Zgornji deli pa se mi obnesejo samo izdelovalci švic perila ala craft ,Odlo ,X-socks(zg.del),Nike in Adidas sta čisto brez funkcije.
 corsol
V bistvu me zanimajo karakteristike tehničnih tkanin v praksi........

Npr.imam švic majico od DUMO-ta (Polartec) za smučanje in me je OK......ampak pri smučanju ne švicaš toliko.

Za tek pa nekako nimam izkušenj, ker sem v glavnem uporabljal razne bombažne majice, ki pa jih lahko največkrat na koncu kar ožameš, ker se tako "napijejo".

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA