prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 gepl
Zanima me, če je kdo uspel rešiti težave s footpodom ala; hitrost med tekom pade na 0 ali pa skoči na 21 km/h, počasen odzivni čas (praktično neuporaben za intervalne teke), hitrost po hribu navzdol je milo rečeno čudna... da naštejem samo najbolj moteče.

Na servisu so mi že enkrat zamenjali celoten footpod, preizkusil sem že praktično vse dosegljive verzije AA baterij, prestavil merilec od "prstov do gležnja"; vse brez uspeha.

Če ima še kdo kakšen predlog oz. ali sploh komu merilec deluje kot bi naj, preden vse skupaj spet pošljem na servis bom zelo hvaležen! Hvala.
Uporabniški avatar
 EčO
Težka bo! Tud jaz še nisem našel rešitve. Da bi delal intervalne treninge s pomočjo polarja je skor utopija. Vsaj men ne uspe ga naštimat.

Tako da če ima kdo kakšne koristne informacije bi tud jaz prosil da jih objavi :!:
 robter
Tud men se to dogaja. Včasih pogledam na uro in hitrosti sploh ne kaže. Čez nekaj trenutkov pa jo zopet kaže. In to pri polni nafilani bateriji.
Ampak moram rečt, da se to dogaja sedaj, po preko 1000 km, prej na začetku, ko je bila novejša, se to ni dogajalo.

Glede intervalov, je tako. Za kratke do 200 m res ne gre, ker ura komaj dohaja noge.
Za 800 m dolge intervale pa gre kr v redu, ker se že izpiše realna hitrost in te opozarja na prehiter ali prepočasen tempo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA