prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 NANIKA
Pozdravljeni!

Zamina me, kje se da kupiti otroške stvari za tek za starost 10 let. Sem iz oddaljenih krajev, kjer komaj dobiš navadne cunje kaj pa šele tekaške.

Hvala za odgovore!

Lp, :lauf:
 ton
TO NE OBSTAJA.

Resno. Mi smo enkrat po sreči našli nekaj v Športu 2000 (in bo imela 10 letnica vsaj do mature), sem pa že razmišljal, kakšni denarji bi bili v eni sami liniji otroškega tekaškega tekstila!
 Avantura šport
Obstaja, obstaja!

Priznani proizvajalci izdelujejo tudi otroška tekaška oblačila. Je pa res, da jih trgovci običajno ne naročamo, saj povpraševanja po teh artiklih praktično ni. No, mogoče v Ljubljani... v manjših mestih pa prav gotovo ne.
Problem pa je v tem, da so ta oblačila le nekoliko cenejša od oblačil za odrasle, zato jih starši običajno ne kupujejo, saj jih otroci prej prerasejo kot uničijo.

V kolikor ste zainteresirani za kakšen kos otroških oblačil me kontaktirajte na avantura.sport@gmail.com, pa bomo poskušali kaj nabaviti.

LP!

Aleš
Uporabniški avatar
 NatašaB
NANIKA napisal/-a:
Zamina me, kje se da kupiti otroške stvari za tek za starost 10 let. Sem iz oddaljenih krajev, kjer komaj dobiš navadne cunje kaj pa šele tekaške.

:lauf:

Lani sem prečekirala vse ljubljanske športne trgovine in sem na koncu našla v Žolni tekaške kratke hlače za enajstletnika. Ker je njegovo veselje do teka :( bolj ktratkotrajne narave, letos nimam takih problemov...

Nataša
Uporabniški avatar
 zlopi
NANIKA napisal/-a:Zamina me, kje se da kupiti otroške stvari za tek za starost 10 let. Sem iz oddaljenih krajev, kjer komaj dobiš navadne cunje kaj pa šele tekaške. :lauf:

Jaz sem za mojo 10 letno hčerko dobil ženske Mizuno tekaške hlače tričetrt velikosti S v Intersportu v Mercatorjevem Hipermarketu v Ljubljani. So ji čisto malo velike ampak mislim da ji bodo že naslednje leto čisto prav.

Lp, zlopi
 ton
HA!
Od cifre 34 na gor sva z drago našla Craftovo spodnje perilo (torej majice), ki pa se nadvse ugledno nosi tudi kot top. Barvno sicer ni bohve kaj (razen za mlade darkerke in birmanke). ProMontana v Kapitlju.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA