- 07 Jun 2007, 08:22
ravno mi je znanec prenesel iz amerike ipoda nano (tam je pač za točno 33% cenej), pozabil pa sem vzeti armband za tovrstno zadevo. Sedaj pa me zanima ce kdo pozna kako alternativo armbandu (poceni "bosanski" ponaredek, druga firma. lahko tudi t.i Nike Plus Sport Nano Armband Nike+) ki ni tko svinsko drag in se realativno dobro obnese za tovrstno napravo (uporabljala se bo v kombinaciji z nike+, torej še senzor bo zraven)...kje kupit ? ker 33 evrov za eno posrano torbico se mi zdi absoluto predrago in bom sel v nakup samo ce res nimam druge izbire (ze iz principa)...
druga stvar pa je ce ve kdo kje bi kupil t.i Nike Run Shoe Wallet ?? sem pristas adidasa (edino z njimi se nisem imel problemov...)
ps. pa sorry ce podvajam temo,sam nimam broadband interneta in ne morm vseh postov gledat da bi vidu ce se tema ponavlja...
druga stvar pa je ce ve kdo kje bi kupil t.i Nike Run Shoe Wallet ?? sem pristas adidasa (edino z njimi se nisem imel problemov...)
ps. pa sorry ce podvajam temo,sam nimam broadband interneta in ne morm vseh postov gledat da bi vidu ce se tema ponavlja...