prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 gore
Včeraj sem kupil S625x. V škatli je bil program Precision Performance, vidim pa, da nekateri uporabljate Pro Trainer, ki pa je plačljiv. Na Polarjevi strani se dobi 30-dnevna preizkusna verzija.

V čem je sploh razlika med programoma?
Uporabniški avatar
 iverson
Tudi jaz sem včeraj kupil Polar S625x, vendar sem zdraven dobil CD s Polar ProTrainer 5 programom. Lahko še vprašam iz katerih Vukojebin si? :lol:
 gore
Pozdravljen!

Mogoče je sedaj v novejših paketih Pro Trainer - tako nekako tudi razumem na spletu.

Tudi sam sem opazil, da si skoraj sosed :D
Sam sem iz Laniš - to je tista vas, kjer se na koncu vasi klanec proti Sidražu pokonci postavi :D (če greš iz Kamnika).
Ti pa si iz Komende?
 zomirp
"V čem je sploh razlika med programoma?" ??
 gore
zomirp napisal/-a:"V čem je sploh razlika med programoma?" ??

To je bistvo te teme - ampak iverson očitno ne ve, ker je v novejših paketih (vsaj tako kaže) Pro Trainer, ki ga sicer prodajajo.
Uporabniški avatar
 športnik
gore napisal/-a: kjer se na koncu vasi klanec proti Sidražu pokonci postavi :D (če greš iz Kamnika)

Tisto sploh ni klanec! :lol:
Uporabniški avatar
 iverson
Res je, nebi vedel kakšne so razlike med programom, saj tega drugega nism nikoli uporabljal. Jap iz Komende sem. Vem ja kje ta vas.

@športnik
Ma ja malo se dvigne ni omembe vredno :wink: :D .

Tečeš kdaj potem na Šenturško goro, ravno danes sem se podil tam okoli.
Uporabniški avatar
 športnik
iverson napisal/-a:@športnik
Ma ja malo se dvigne ni omembe vredno :wink: :D .

Tečeš kdaj potem na Šenturško goro, ravno danes sem se podil tam okoli.

Jaz ne laufam. :wink: Kolesarim pa dostikrat tam čez, pa gor na Krvavec ali pa naprej proti Jezerskemu...
 zomirp
Sem naložil še Protrainer, pa kakšne večje razlike ni. Je pa malo lepši, enostavnejši, tako da bo nadomestil PP.
 gore
O razlikah sem povprašal na Finsko.

Pravijo, da je novejši Protrainer boljši predvsem pri načrtovanju treningov. Poleg tega naj bi novejši modeli RS imeli podporo pri teh načrtovanih treningih (sinhronizacija). To pa naj bi bilo tudi vse. Bistvene stvari so enake.

Pri Precision Performace je od danes na voljo popravek - kot je omenil nekdo v drugi temi.

Skratka - po tednu dni menim, da bi Polar lahko poenostavil kakšen uporabniški vmesnik (tako na uri, kot pri PC programju). Verjetno bi zadostoval tudi en program, ne pa dva ... od tega je Protrainer sedaj plačljiv, čeprav naj bi to spet veljalo le za določene pakete. Malo zmede ... vendar naj le deluje.
Uporabniški avatar
 iverson
Aha takšna je potem razlika. No zdaj še to vem :) . Drugače pa sem ko sem omenjal tek na šeturško goro, sem mislil uporabnika gore ne športnika. Se opravičujem moja napaka :!:
 gore
iverson napisal/-a:Aha takšna je potem razlika. No zdaj še to vem :) . Drugače pa sem ko sem omenjal tek na šeturško goro, sem mislil uporabnika gore ne športnika. Se opravičujem moja napaka :!:

Se mi je zdelo. Imaš PM, da ne smetim teme.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA