- 03 Sep 2007, 14:59
Se moram nujno pohvalit
... od danes sem srečna lastnica RS 800 sd
Zadnje štiri mesece sem bila izredno pridna cross training
športnica (rezultati seveda niso izostali, pa čeprav se ne merijo samo v km ampak tudi v izgubljenih kilogramih
, ponovno NEBOLEČIH kolenih, povečani mišični moči kvadricepsov
... ) in ker s septembrom stopnjujem tekaški trenig, sem se odločila, da sem si zalužila za motivacijo za LM in kot nagrado za zadnje štiri mesece nov Polar
.
Seveda sem prebrala vse debate okrog raznih HR ur tukaj na TF in skoraj kapitulirala ... da itak ne rabim tako hude ure in da bo kakšna brez merjenja razdalje čisto zadoščala... pa sem nato RS200sd videla v živo in eto ti ga na...ljubav na prvi pogled
. Preden sem sicer videla 800tko, me je Razzy navdušil že za 200tko, ampak kot pravim - ljubezni se ne da ukazati
.
In da zdaj ne bo tale strašna mašinca samo delno izkoriščena sem si obljubila, da bom naštudirala vse funkcije, tako da zdaj gre pa zares
...nič več heca
.
Cilj: 21km na LM pod 2:00:00 (PB imam 2:06)
Pegaz - itak si vedu, a ne? I like what I like
lp
Snezinka

Zadnje štiri mesece sem bila izredno pridna cross training

Seveda sem prebrala vse debate okrog raznih HR ur tukaj na TF in skoraj kapitulirala ... da itak ne rabim tako hude ure in da bo kakšna brez merjenja razdalje čisto zadoščala... pa sem nato RS200sd videla v živo in eto ti ga na...ljubav na prvi pogled

In da zdaj ne bo tale strašna mašinca samo delno izkoriščena sem si obljubila, da bom naštudirala vse funkcije, tako da zdaj gre pa zares

Cilj: 21km na LM pod 2:00:00 (PB imam 2:06)
Pegaz - itak si vedu, a ne? I like what I like

lp
Snezinka