prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 ASICS
Pozdravljeni,
novi model tekaškega copata KINSEI 2. Za več informacij glede copata sledite linku.
Ekskluzivno na voljo samo 24 parov v času LM. Potem šele od januarja 2008 naprej.
www.kinsei2.com

Lep pozdrav
 gs1422
Kakšna je cena za številko 46,5 in kje se jo, da dobiti?
Uporabniški avatar
 markor
Semiko,
bodo v času LM še kakšne druge akcijske cene?
lp!
Marko
 gs1422
200€?????

Glede na to da so 1. na e-bayu po 140€, počakajmo še kak teden, da se razpase 2. in bomo enko kupovali po dobrih 100€. ;)
Uporabniški avatar
 MihaPR
in naročiš iz USA po 140€, dodaš poštnino pa je 160€, pride v Slovenijo, kjer ti dajo carino + DDV in si na istem :)
Uporabniški avatar
 bobr
Ne, ene 20€ bi prišparal sigurno ampak ni to point. Na vse več koncev opažam da so naše distribucije/uvozniki preveč požrešni. Ej sorry trg je odprt in kupimo lahko kjer hočemo po kok hočemo. In zakaj potem doma za več denarja? Hvala jaz že ne in se raje znajdem 8). Ebay rulez :!:
Uporabniški avatar
 zlopi
bobr napisal/-a:Ne, ene 20€ bi prišparal sigurno ampak ni to point. Na vse več koncev opažam da so naše distribucije/uvozniki preveč požrešni. Ej sorry trg je odprt in kupimo lahko kjer hočemo po kok hočemo. In zakaj potem doma za več denarja? Hvala jaz že ne in se raje znajdem 8). Ebay rulez :!:

... a ti pa ne prodajaš v Sloveniji :roll: :wink:

Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 bobr
Ne jaz osebno ne v poslu kjer sem, to delajo naši distributerji in dilerji 8).
Aja saj res kdaj pa kdaj prodam kake "buče" tko kot vsi he he.
Uporabniški avatar
 MihaPR
Ne zagovarjam nobenega, samo dejstvo pa je, da se ameriške firme obnašajo precej drugače do svojega trga kot do evropskega in verjemi, da za marsikateri izdelek v Evropi velja, da ga v ZDA končni kupec dobi ceneje kot v EU uradni distributer.
Uporabniški avatar
 bobr
Ja to je žalostno res v veliko primerih. Verjento za njih isto velja če kupujejo € blago. Ampak nas iznajdljive potrošnike to ne zanima dosti 8).
Uporabniški avatar
 MihaPR
Seveda nas ne, ampak prej si omenil, da te moti požrešnost naših, kar pa ni nujno tako.

Glede iznajdljivosti. Če ti rata super, meni je 2x, ampak kar se tiče nakupa iz ZDA v Slovenijo je tako, da ti na kupnino+poštnino skupaj najprej dajo carino (odvisno od nomenklature dodajo nek %) in na vse to gor še DDV.
Tako sem izračunal za svoje Mizuno, da me recimo stanejo v ZDA 100€ + poštnina nekje med 10 in 20 € in na to še 20% ddv in sem na naši slovenski polni ceni. Če pa grem v Tomas Sport in koristim popust 20% za TF, jih dobim pa za 100€, torej težko, da bi prišel z ZDA naročilom ceneje skozi.
Uporabniški avatar
 bobr
Itak se vsak nakup ne splača uvažat. Poznam postopek saj redno kupujem razno blago z US ali Evrope.
Jaz sem samo izpostavil kinsei2 da se jih splača alternativno kupit ker jih tukaj še ni v TS trgovinah. Enkrat ko bodo tukaj jih tudi jaz raje doma kupim 8).
Še en primer ugodnega nakupa: nek top model domači merilec krvnega tlaka pri nas stane slabih 150€. Jaz sem isti nov izdelek dobil v nekaj dneh na dom z Nemčije z isto 3 letno mednarodno garancijo za borih 87€. Zanimivo ane :).
 ASICS
Pozdravljeni,
V Ameriki je cenejše zaradi večje kritične mase kupcev. Poglej trg v Europi in v Ameriki. V Ameriki se obrne neprimerno več športnih copat kot v Europi. Edini primerljiv trg z Ameriko je GB, kjer se obrne skoraj 1 copat na prebivalca. Se pravi nekdo, ki se ukvarja z rekreacijo ima za vsak šport posebne copate in še te menja tekom leta. Pri nas se včasih zgodi, da imamo za tek, tenis,fitnes in badminton enake superge!!
Glede cenejšega nakupa prek E-baya. na ceno dodaš - poštnino - carino - DDV=??
Kako je pa z garancijo in reklamacijo?
Cena superg Kinsei2 je enaka po celi Evropi.

Lep pozdrav

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA