prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 superga
Lep pozdrav,

V trgovino NIKE SHOP v Ljubljani, Mestni trg 18 smo v tem tednu dobili prvo pošiljko Nike tekaških ur in merilcev utripa; poleg tega pa tudi tekaška očala.
Za dodatne informacije o modelih se lahko pokliče na tel. 01 252 77 23 ali pa na mail: mestni2.ts@amis.net.
Do nonca neseca imamo za člane TF-ja na te artikle 20% popust (kasneje bo popust na te artikle 10%).
Na zalogi je večina modelov, ki se jih lahko vidi na www.nikerunning.com.
Na zalogi so tudi ure LANCE v dveh izvedbah;
l.p.
superga
 superga
Cene monitorjev srčne frekvence se začnejo pri 79,99 eur (moški C3 TRIAX), 129,99 eur (moški C6 TRIAX) in 149,99 (moški C8 TRIAX).
Poseben ženski model je IMARA (cena 129,99 eur).
l.p.
superga
 mdebelak
Gašper13 napisal/-a:ali res nihče ne pozna te strani? meni skoz pošiljajo novosti po mailu, sicer ni ne vem kakšna izbira, samo včasih se pa res kaj najde

In kaj si ti našel zanimivega na tej strani?
 Gašper13
kupil sem zaenkrat le eno torbo za organizirat stvari v avtu, samo sem pa gledal tudi že smučke Fida in pa zdaj te lučke in ure za tek. Meni se zdi, da imajo dosti zanimivih stvari, sicer niti približno ni to trgovina ranga mimovrste.com, a mi je vseeno kul da dobivam njihove maile

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA