Evo, končno mi je uspelo preizkusiti par funkcij pri tej urci. Zaenkrat (po 3 uporabah...) sem zadovoljen, mogoče bi lahko bili samo gumbi malce večji. Umerjanje je enostavno, pretečeš svojo razdaljo, potem to razdaljo vpišeš notri v uro, in imaš nastavljeno. Sem preizkusil isto razdaljo še 3x, pa je blo pravilno. Je pa to seveda vse po ravnem...
Všeč mi je funkcija AutoLap, kjer si nastaviš želeni krog, npr. 1 km, ali pač poljubno, in ti potem ni treba vmes med tekom pritiskati na gumb.
tae: ja, imaš tudi možnost nastavitve tempa, in sicer imaš možnost "zones", kjer lahko nastaviš heart rate, številko korakov in/ali hitrost v km/h (kar je praktično isto, kot da bi nastavil čas na km). Sem sprobal, zapiska, če greš prehitro/prepočasi.
Prenos na računalnik je zelo enostaven, USB ključek priklopiš na računalnik, približaš uro (na 5m lahko) in ti avtomatsko prenese gor nove treninge. Potem lahko vse uploadaš na net, na Garmin Connect, kjer lahko potem zbiraš in analiziraš vse podatke (ne samo o teku).
Skratka: zaenkrat zadovoljen. Me pa čaka še precej funkcij za stestirat
Aja, pa garancija je 24 mesecev.
Lp,
Bojan