prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 VIRUS
Dva dni nazaj sem kupil uro znamke Polar RS400Sd.
Če ima kdo izkušnje s to uro me zanima naslednje: ta velik rdeč gumb (pod zaslonom) se mi zdi pretirano mehak ("ziba" se levo in desno ter se sproži že če ga na lahko pritisnem), zato se mi je že nekajkrat (v dveh dneh od kar jo imam!!) zgodilo, da se mi je sprožila štoparica, ker sem imel uro pod rokavom. Torej, preden začnem moriti prodajalca me zanima, če so na vseh urah tako mehki gumbi oz. so mi prodali uro z napako.
Še to, za slovenska navodila se priporočam!
 dadis
Tudi jaz imam tako uro. Z njo sem zadovoljen in ko jo 1X ugotoviš je prav zanimivo delat z njo. Kaj se tiče gumba je tudi tako citrav. Kaj se pa tiče občutljivosti pa ni problema in moraš kar stisnit rdeč gumb da ura odreagira. Ker uro uporabljam v glavnem za tek se mi dopade funkcija sleep ki uro da v spanje in ko klikneš na en gum te ura sama vpraša če jo hočeš prižgat ali ne. S tem privarčuješ mnogo baterije, če je ne uporabljaš tudi drugače. Kaj se tiče navodil ti jih lahko posodim za kopirat, vendar boš moral v Ljubljano prit ali pa če ima kdo kje na rač. ali pa zna za kak link kjer so navodila. Prijetno uporabo ti želim.
 VIRUS
No potem je verjetno gumb "rahel" povsod, vseeno morda še kakšna izkušnja?
Živim v Ljubljani, tako da mi samo povej koordinate kje te najdem. Hvala, se že veselim taprave uporabe, žal sem bil en mesec na prisilnem (tekaškem) dopustu, poškodba prvič v življenju, groza, ... hvala bogu da je nekdo izumil bicikel :D !!
 dadis
Najdeš me na topniški 31a v študentskem domu. Ker grem za vikend domov in pridem gor še komaj v ponedeljek, me lahko pokličeš v torek in ti greva skopirat ker je kopirnica blizu.

Boš pa lahko primerjal tudi svoj Polar z mojim in boš videl.

Za moj kontakt imaš številko: 051-661-606
Uporabniški avatar
 bigk
Ura ima tudi možnost avto zaklepanja tako, da se ti štoparica ne more vklopiti. Za izklop zaklepanja pa potem nekaj sekund držiš zgornji levi gumb. Gumb je pa kar mehak.
 zappa
VIRUS napisal/-a:No potem je verjetno gumb "rahel" povsod, vseeno morda še kakšna izkušnja?
Živim v Ljubljani, tako da mi samo povej koordinate kje te najdem. Hvala, se že veselim taprave uporabe, žal sem bil en mesec na prisilnem (tekaškem) dopustu, poškodba prvič v življenju, groza, ... hvala bogu da je nekdo izumil bicikel :D !!

Jaz imam RS800, ki ima enako ohišje in gumbe. Tudi meni se "po pomoti" štoparica večkrat aktivira tako kot tebi (jo imam v glavnem ves čas na roki - nimam druge ure). Včasih se mi po pomoti aktivira tudi stranski gumb desno zgoraj. Po drugi strani mi pa sem in tja tisti veliki rdeči gumb ne prime, čeprav pritisnem nanj. Na tastarem Polarju so bili ti gumbi boljši.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA