prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 zatopek
ŽIVJO.

Eno vprašanje imam za vse.
Zanima me če je kdo že nabavil GARMIN FORRUNER 50
in če je naj mi pove kje,za koliko soldov in kakšni so vtisi o tej napravici. :P

thnks LP zATOPEK
 garmin 50
Uporabljam dober mesec,kupil v Comtronu brez Hr pasa ker ga že imam od kolesarskega Garmina 305. Cena z popustom 141EUR. F 50 deluje odlično, kot se od Garmina tudi pričakuje. Prenosi podatkov so preko USB ključa in njihove spletne strani http://connect.garmin.com/signin in se ura poveže sama in prenese podatke teka( kolesarjenja )
ki jih potem lahko analiziraš. Lahko si nastaviš tek na HR, hitrost ali tempo, nakar ( ali oboje skupaj ) te potem F50 opozori preko zvočnih signalov ali dosegaš oziroma presegaš meje teka ki si sijih pred tekom zastavil. Food pod je nov in lažji ter se pri neuporabi 30min. sam izklopi. Vse je vodotesno do 30m. tudi Hr pas tako da lahko uporabljaš tudi v vodi.
Uporabniški avatar
 pelvis
Kako pa potem ponovno vklopiš FootPod? (ko se izklopi po 30 min neuporabe). Pa še to, je možno tudi potaplanje z njim?
Uporabniški avatar
 zatopek
Ali je footpad kaj občutljiv na zunanje vplive npr. voda dež blato razni udarci itd. saj ne tečem samo po asfaltu

hvala :toast:
 garmin 50
Če kupiš F 50 v kompletu z food podom in Hr so že tovarniško uparjeni in ura sama zazna food pod ali Hr. tako da ura samodejno zazna food pod ko ga nameščaš na copate ali si copate obuješ. Vse je vodotesno do 30m. tako da lahko tudi plavaš z food podom in Hr.
 garmin 50
Food pod ni občutljiv na dež blato in udarce, kajti sam veliko tečem po brezpotju in ni nikakršnih težav!
Uporabniški avatar
 zatopek
potem se splača to zadevico nabavit. Ase dobi kaj popusta na TF :wink:
 garmin 50
Da, je vreden svojega denarja, nakup lahko priporočam! :P
 ŽULJ
garmin 50 napisal/-a:Če kupiš F 50 v kompletu z food podom in Hr so že tovarniško uparjeni in ura sama zazna food pod ali Hr. tako da ura samodejno zazna food pod ko ga nameščaš na copate ali si copate obuješ. Vse je vodotesno do 30m. tako da lahko tudi plavaš z food podom in Hr.

In zakaj bi plaval s food :lol: podom :shock:
 garmin 50
Najceneje se dobi Forerunner 50 HR v Bigbangu za 99EUR, drugje je cena okoli 118 EUR !
Uporabniški avatar
 zatopek
To je verjetno cena brez footpad-a.Amogoče veš kolk je cena v kompletu,sepravi HR,foot pad in usb ključ.

ajde. :D
Uporabniški avatar
 kustus
lp

170€ sem danes bil na rudniku in so mi rekli da ga imajo v kpl v BTCju.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA