prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 jing&jang
Zanima me uporabniško ali strokovno mnenje glede teh pumarčk (seveda za tek v naravi; gozdne poti, makadam,...).
http://www.superge.si/html/svn/3044925-AA.shtml

Zanima me predvsem to, glede na to, da se vse cene sedaj vrtijo okoli 100 euro, ali so OK ali je boljši kateri drugi copat. Imel sem na nogi skoraj vse in imam občutek, da so dosti stabilne (ker imajo nogavica sistem obuvanja), dosti mehke (v primerjavi z drugimi GTX), podplat ima vsaj na pogled zelo dober oprijem,...
Uporabniški avatar
 ts čopova 14
:arrow: PUMA TRAILFOX je model, konstruiran posebej za gorski tek, to pomeni tek gor in dol...le malo pr ravnini... zato ima copat malo nižjo peto in rahlo tanjši podplat, kar daje boljši občutek ob stiku s podlago, večjo stabilnost in odzivnost..tudi zaradi nižje teže in izjemnega prileganja nogi zaradi opisanega obuvanja je idealen copat za hitrega gorskega tekača ... tudi podplat ima zelo dober grip zaradi globokih utorov... to je strokovno mnenje... osebno mnenje pa je, da copat ni ravno za tekača, ki teče večinoma po ravnem terenu in zbitem makadamu...je bolj za gozd, blato, travnike in podoben teren 8)

lp janez

ts čopova 14
 jing&jang
Hvala za odgovor Janez. Mislim, da bo čisto prava stvar zame, ker ga mislim koristiti tudi za primere, ko bom iskal strme "peš vzpone" in nato "tek spuste" po peš potkah.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA