prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 mirc1
Vprašal vas bi če kdo med vami na forumu uporablja pri treningu kakšen mišični stimulator.Kakšnega se splača vzet,kakšne so izkušnje z uporabo le teh,kateri proizvajalec je dober,ker sem gledal so te zadeve kar drage,ker cenovni razred se plača vzet da imaš kej od tega in na splošno izkušnje uporabnikov.

Hvala
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj,

jaz že tretje leto uporabljam model CEFAR MYO 4. Podatke o tej napravi najdeš na povezavi: http://www.sanovita.si/katalog/CEFARSport.pdf.

Zastopnik v SLO je Sanovita, kjer nabavljam tudi elektrode. Sedaj imajo sicer že novejše modele, je pa to še vedno eden od top modelov, saj premore skoraj 600 različnih programov s področij ŠPORT, FITNES, MASAŽA, TENS, ESTETIKA in REHABILITACIJA. CEFAR MYO 4 je stimulator s štirimi kanali, kar omogoča stimulacijo štirih mišičnih skupin naenkrat. Vsebuje tudi računalniški osebni trener ter ima možnost nadgradnje programov preko interneta. Cena je pa kar zasoljena, cca 550€.

Slika

Obstaja tudi veliko drugih, preprostejših in cenejših stimulatorjev. Moraš se najprej odločiti, za kaj in kako pogosto boš napravo uporabljal.

lp

MatjazV
 IZY 11
Zakaj uporabljate elektrostimulatorje? Masaža, trening moči, vzdržljivosti, pliometrije ali celo rehablitacije, kaj vam je cilj? Osebno mislim, da preko pravilne vadbe je ni, elektrostimulator pride v poštev v posebnih primerih ko si res vrhunski in iščeš skrite rezerve, pri rehabilitaciji, ko ostalega še ne moraš izvajat ali pa za kakšno masažo ali lajšanje bolečine. Ali mogoče ne?
Uporabniški avatar
 mirc1
Jest sem mislil da bi ga uporabljal za krepitev mišice po poškodbi(natrgana mišica),pa da bi ga lahko pol tud uporabljal za kakšno regeneracijo po treningu al pa kej v zvezi z treningom.
 sasa100
Mogoče komu prav pride...
Vrhunske francoske elektro stimulatorje Sport Elec, dobite pri Kreja d.o.o. v Trzinu. Primerni so tako za športno, kot tudi terapevtsko rabo. http://www.kreja.eu/trgovina
Ugodne cene, npr. 4-kanalni model SportPro samo 249EUR
Garancija 2 leti, kakovost preverjena, reference dobre,...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA