prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 pajo
Naročil sem jo pravočasno plačal prav tako dobil pa je še nisem. Okej 3/4 pajkice še nekako lahko počakam ampak majico brez rokavov se mi pa ne da več čakati. Prvotno je bila moja napaka ker sem se med odajo naročila do dobave malce razširil pa mi ni bila prav večje cifre pa nikakor ne dočakam. Začenjajo se razprodaje in možnosti nakupa skonto robe. Ero na zasebna sporočila mi ne odgovarjaš na forumu prav tako ne. Naj grem v ponedeljek v nabavko opreme ti pa mi v pa mi v torek sporočiš kdaj bom prišel po opremo? Če boš našel čas probaj vsaj kaj odgovoriti. Nimam pa nič proti vračilu denarja
Uporabniški avatar
 Frikica
Pajo, te bomo lahko zdaj lahko prepoznali? ;)
Uporabniški avatar
 pajo
Frikica napisal/-a:Pajo, te bomo lahko zdaj lahko prepoznali? ;)

Ne ker je žena rekla, da brez napisov ker te že tako vsi poznajo. Pa sem jo ubogal kaj pa čem. Sem ubogljiv. Je pa bila fora na Bledu ko me je nekdo zagledal pa pravi: U lejga pajo pa ... v pomanjkanju idej kako bi rekel kako je ime moji ženi pa slišiva: U lejga pajo pa pajica. Sem mislil, da bom umrl od smeha ženo je pa minil ves smeh. Drugače pa je ona na forumu znana ali pa ne kot Starbucks ne pa pajica ker si ji lahko z pajico hudo zameriš. Saj ni zamerljiv tip ženske, da ne bo kdo tako mislil o njej.
Uporabniški avatar
 Frikica
No, če te vsi poznajo, te bom pa drugič tudi jaz brez napisa prepoznala, če ne boš pa ti spet mene. ;) Se bom pustila zmotit. :lol:
Uporabniški avatar
 pajo
Pih tako kot sem se veselil, da končno imam ta dres ponosno javljam, da ga nimam več. In čakam Erota in jesenski termin za nova naročila takrat pa sigurno vzamem oba dresa z NAPISOM! Bosta vsaj moja lastnina!(dres v korist teka zaplenila lastna žena) :?
Uporabniški avatar
 Frikica
pajo napisal/-a:Pih tako kot sem se veselil, da končno imam ta dres ponosno javljam, da ga nimam več. In čakam Erota in jesenski termin za nova naročila takrat pa sigurno vzamem oba dresa z NAPISOM! Bosta vsaj moja lastnina!(dres v korist teka zaplenila lastna žena) :?

Pajo, te je nahecala brez napisov, zdaj pa še brez dresa. :D No, saj bo kmalu verjetno nova pošiljka. Je pa bilo nekaj govora, da se TF drese da dobiti v trgovini v Tivoliju. Kaj več bo pa kdo drug povedal. :)
Uporabniški avatar
 majcha72
pajo napisal/-a:Bosta vsaj moja lastnina!(dres v korist teka zaplenila lastna žena) :?

:lol:

Ob takih štorijah sem prav zadovoljna, da pri nas v smeri moje škode to ne gre. No way, da se mož spravi v XS pajkice. 8) Po drugi strani pa jaz vem, kje poiskat, če bo slučajno kdaj zagustilo. ;)
Informacija o Tivoliju pa tudi mene zanima. Čeprav se moram pohvalit, da sem uspešno izkoristila razprodaje...
 spela*
Frikica napisal/-a:Je pa bilo nekaj govora, da se TF drese da dobiti v trgovini v Tivoliju. Kaj več bo pa kdo drug povedal. :)

Trenutno je zaprta, so na dopustu, mislim da do 18. 8.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA