teorija in praksa športne (ne le tekaške) in zdrave prehrane - vaše izkušnje, potrebe, vprašanja in nasveti, ...
Uporabniški avatar
 Popaj
Ne delam razlik med 21 in 42. 2 ali 3 ure pred tekom pojem dva do tri kose kruha namazana z marmelado in margarino, 2dcl toplega mleka in 2-3 dcl multisole. Nato med vožnjo na tek popijem še pol litra po požirkih kakšen energetski napitek, kar iz Mercatorja. Do sedaj na srečo še nisem imel težav z želodcem ali tiščanjem na stran. In to je to.
Uporabniški avatar
 jegart
Pri meni pa takole, če imam tekmo na 21km ali 42 km tri ure pred štartom nič . Če je tekma popoldan pa tudi najmanj tri ure pred štartom nič. Pa ne preveč se najesti ker imam probleme v želodcu. Najbolj se mi prileže dve rezini kruha domači čaj margarina in domača marmelada in to je to,mislim za zajtrak.
 Preseren
Jaz pa pred vsako tekmo pol litra jogurta, pri meni je vedno banana, odvisno od tega kako se pocutim, jo pojem ali pa ne, ce sem lacen pol ja, silim se ne. Enako poskusam narediti tudi pred jutranjimi treningi (zjutraj tecem le dolge treninge) tako da se je pomoje telo kar navadilo...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA