teorija in praksa športne (ne le tekaške) in zdrave prehrane - vaše izkušnje, potrebe, vprašanja in nasveti, ...
Sporočam vam da se da živo vodo kupiti bistveno ceneje kot pri prodajalcih v SLo.V Sloveniji se živo vodo prodaja pod imenom Active-H, v ZDA pa jo prodajajo pod imenom MEGA-H in seveda bistveno ceneje. Sam sem jo naročil in sicer 5 stekleničk (ki pri nas stanejo 60.000,00 SIT) z poštnino in carino vred za 25.000,00 SIT!!!!!!!!!!!!!!!!!Naročite jo lahko na internet strani www.betterlife.com, plača se z kreditno kartico, čaka se maximalno 14 dni....sam sem dobil pošiljko.....ocarinjeno,prevzem na pošti po 11 dneh.TOREJ ne kupujte pri zaslužkarjih....Poskušali vas bodo prepričati,da to ni ista reč. Pomislite vendar dr.Flanagan je američan in zakaj ne bi prodajal svojega izdelka na najbolj bogatem tržišču na svetu....celo to .....nikjer nisem zasledil kaj vse vsebuje kapsula ACTIVE-H...pri ameriškem izdelku Mega-H je to vse lepo navedeno.
lp
Marko
Uporabniški avatar
 mirko1
čudno, ne veš kaj vsebuje active-h, veš pa, da je to isto kot neka druga stvar, za katero pa poznaš sestavo. :roll: .obenem ti želim, da ti mega-h, zopet povrne zdravje :shock: :D .
lp,mirko
peki napisal/-a:Sporoèam vam da se da živo vodo kupiti bistveno ceneje kot pri prodajalcih v SLo.V Sloveniji se živo vodo prodaja pod imenom Active-H, v ZDA pa jo prodajajo pod imenom MEGA-H in seveda bistveno ceneje. Sam sem jo naroèil in sicer 5 steklenièk (ki pri nas stanejo 60.000,00 SIT) z poštnino in carino vred za 25.000,00 SIT!!!!!!!!!!!!!!!!!Naroèite jo lahko na internet strani www.betterlife.com, plaèa se z kreditno kartico, èaka se maximalno 14 dni....sam sem dobil pošiljko.....ocarinjeno,prevzem na pošti po 11 dneh.TOREJ ne kupujte pri zaslužkarjih....Poskušali vas bodo preprièati,da to ni ista reè. Pomislite vendar dr.Flanagan je amerièan in zakaj ne bi prodajal svojega izdelka na najbolj bogatem tržišèu na svetu....celo to .....nikjer nisem zasledil kaj vse vsebuje kapsula ACTIVE-H...pri ameriškem izdelku Mega-H je to vse lepo navedeno.
lp
Marko

Pa ker se tekaskiforum uporablja kot reklamni medij pomeni se 50% za nas clane tekaskega foruma in zastonj testno obdobje recimo za 1 mesec sicer pa se ve...kako delajo dacarji hehehe...
Uporabniški avatar
 mirko1
vidim da mi je peki z antipropagando napravil veliko uslugo, mogoče mi bo sedaj še uspelo prodati svoj prvi primerek active-h.
lp, mirko
 peki
Dragi Mirko!

preberi si na internet strani GOH-a,
http://goh.si/index.php?option=com_cont ... &Itemid=43
citiram: Kaj je FHES

FHES je znanstveno ime za Flanaganov silicijev mineralni prah (Flanagan Hydrogen Enhanced Silica). V osnovi je to silicijev hidrid (SiOH-).

Narejen je po vzoru mineralega prahu v himalajski ledeniški reki Hunza. Ljudstvo Hunza, ki pije to vodo, je znano po velikem številu čilih stoletnikov.

FHES je v svetu najbolj znani prah za »oživitev« vode. Na trgu so ga najprej prodajali pod imenom Microhydrin. V Evropi se trži pod imeni Active-H, v ZDA pa tudi pod imenom Megahydrin (MEGA-H).

Če mački stopiš na rep zacvili,kajne?
In še poglej kje so to testirali...v ZDA, kjer prodajajo Mega-H itd...
Le zakaj bi Američani imeli nadomestek žive vode, če imajo izumitelja in imajo poleg tega še bolj strogo kontrolo kot v Evropi kar se tiče prehrambenih dodatkov
Mirko,pa brez zamere........in nikar več ne slepite ljudi da to ni istih sestavin v Active-H in Mega-h
lp
Uporabniški avatar
 mirko1
vsem, ki ste bili z mojo izjavo(?)-da active-h, ni isto kot mega-h, bilokako prizadeti, se vam iskreno opravičujem.
in mačke so spet lahko zamijavkale
ero, tisto z živo vodo pa je približno tako, kot bi nekdo dejal:"na maratonu štirih občin je bil pa res hudič" , hudiča pa nikjer :roll: :D
lp,mirko
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
JAz pa se vsem opravicujem se zato kar bom jaz povedal.
Pa ne me imeti za losoerja da te vode nisem probal.
Sodelavec jo je naroceval preko net-a ( lahko vsak od nas ) in potem prodajal. In jaz sem mislil da bom s tem kaj resil ( imel sem eden majhen zdravstveni problem ki sem ga resil po kmecki metodi ).
No hocem povedati ce kdo hoce poceni zivo vodo potem mu predlagam naslednje:

- gre na maraton SAM in zgoraj na tistem delu proge ko je ono mocvirje in ko pritece ne drugo stran ko odteka voda naj zajame tisto vodo in je najbolj ziva voda ce pa ne bo sel na SAM potem pa naj gre nekam v gozd in posice v visioni potocnico...preverjeno pa ne samo na meni ( tudi soseda pa rak in td )....

- ce pa ni te moznosti da bi vsak dan sli po zivo vodo v gozd potem pa
predlagam da vzames cisto vodovodno vodo jo prefilitriras z enim od teh
filtrov ki jih prodajajo ( vendar je ceneje kot ta voda je za sprotno porabo ) in potem jo ozivis z vodo iz kaljenih semen ter namocenih semen dobis
pijaco imenovano rejuvelac ( pomlajevalec v prevodu )...malo si poglejte recepte na netu...

Aja se to prebral sem si zivljensko zgodbo ( genijalca ) tega izumitelja vode ki je po vzoru Hunza vode iz Pakistana patentiral ta prasek ki odvzema H elektrone...clovek je presnojedec oz. je bil dokler se ni pkvaril in redno pije zelenjavne in sadne sveze sokove...

Pa prijetno in ustvarjalno in brez zamere da spet ne bom ozigosan da komu zbijam moralo za pomoc ( ref. Zupancic ). Pomagate si lahjko samo sami in z naravo ki je ze okoli vas tja kamor hodite tekat ( upam ) in kjer so drevesa in gozdovi...

Prijetno in ustvarjalno in v sozitju z gozdom ( aha danes je dan zemlje gremo pobirati smeti v gozdove )....
Pozdrav,

od jedne gospođe sam dobio savjet da MEGA-H ima previše broma pa se previše brzo apsorbira u krv te ima negativne popratne pojave kod ljidi sa povišenim krvnim tlakom te kod srčanih bolesnika , za razliku od NEW-H FHES-a koje se sporije apsorbira u krv te ne sadrži brom .

Dali imaš kakve upute o korištenju i sastavu preparata koji bi takvu tvrdnju demantirali. NEW-H FHES je proizvod Dr Reinwalda,a MEGA-H Dr Flanagena. po tome to nebi bio isti proizvod ??? .
Nazadnje spremenil lcresic, dne 07 Maj 2012, 16:38, skupaj popravljeno 1 krat.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA