teorija in praksa športne (ne le tekaške) in zdrave prehrane - vaše izkušnje, potrebe, vprašanja in nasveti, ...
 klopotec
katka napisal/-a:Ha... cela paleta okusov in nabora idej! :)
Jutri pokažem še en zajtrk, ki ga imam v planu... tokrat sladko.

@abcd:
hvala! Je tudi bilo dobro. Kajenski poper mi je hudo dobro odkritje!
Štanga ima, skupaj s koluti, 62,5 kg.

Hja, potem pa oporekaj takšni ženski.
 abcd
@katka, zgleda več, sam vseeno veliko če delaš globoki počep.
Kako se pa počep obnese pri teku? Lahko malo izdaš svoje treninge? Število dvigov, serij, katere vaje in efekt?
Uporabniški avatar
 katka
abcd napisal/-a:@katka, zgleda več, sam vseeno veliko če delaš globoki počep.
Kako se pa počep obnese pri teku? Lahko malo izdaš svoje treninge? Število dvigov, serij, katere vaje in efekt?

Bova o tem v kakšni drugi temi spregovorila, da tule ne smetim? :)
Uporabniški avatar
 Enkica
En dan ovseni kosmiči z mlekom, drug dan banana (izjemoma kakšno drugo sadje) in smuti iz Hoferja. Na morju pa se tudi mi razvajamo z obilnimi zajtrki in belim kruhom :oops: .
 abcd
@katka, imaš prav. Boš odprla temo uteži in tek, lahko mi pa tudi na mail odgovoriš.

Moj zajtrk, ajdova kaša, prosena kaša, musliji z jogurtom cimetom in ingverjem, kvinoja, polnozrnati kruh s skuto in smetano, kruh iz kalčkov, kruh puter med ali maremelada, tudi s kamiličnim čajem (odlična kombinacija) :)
Iz davnih časov nazaj pa nekaj božanskega: črn domač kruh, margarina Rama na delbelo in Nutela na debelo namazana. Če se šparaš pri margarini in Nuteli niti ni tako dobro, drugače se pa kar topi v ustih :)
Uporabniški avatar
 Pina
abcd napisal/-a:@katka, imaš prav. Boš odprla temo uteži in tek, lahko mi pa tudi na mail odgovoriš.

Moj zajtrk, ajdova kaša, prosena kaša, musliji z jogurtom cimetom in ingverjem, kvinoja, polnozrnati kruh s skuto in smetano, kruh iz kalčkov, kruh puter med ali maremelada, tudi s kamiličnim čajem (odlična kombinacija) :)
Iz davnih časov nazaj pa nekaj božanskega: črn domač kruh, margarina Rama na delbelo in Nutela na debelo namazana. Če se šparaš pri margarini in Nuteli niti ni tako dobro, drugače se pa kar topi v ustih :)

Heh...to ti je pa dobitna kombinacija.....:P
Uporabniški avatar
 MBrando
Dajmo malo obuditi tole zadevco!!!
Takšne zadeve so mi ene izmed boljših in na KULINARIKI, recimo, super funkcjonira. Si delimo ideje, se smejimo nad enimi zajtrki (klasični podeželski zajtrki 19.stol :D ), kaj "ukrademo" itd itd.

Moj zajtrk danes (kot že zadnja 4 leta, občasno kaj drugega, pa sestavine se spreminjajo):
ovseni kosmiči, 2 manjši jabolki (ena boskopski kosmač, druga breaburn) 1 majhna pomaranča, 1 majhna rdeča pomaranča, par koščkov manga, domača mešanca sončičnih,lanenih semen,mandljev,arašidov,orehov,pinjol, 150ml jogurta,voda,cimet.
NOM NOM.
Uporabniški avatar
 pajo
V zadnjih 6 mesecih se je bistveno spremenil: arašidovo maslo brez sladkorja,temni čokoladni namaz prav tako brez cukra in kruh brez kvasa. Mogoče še kak res lahki namaz. Enolično? Ni sem vedno lačen in ni problema. :D
Uporabniški avatar
 Pina
Čokolino, gres, včasih ko imam več časa mlečni riž. Vedno pa probam pojesti še nekaj sadja za zajtrk :)
Uporabniški avatar
 olem
standard vsako jutro:
- ovseni kosmiči, pirini kosmiči, basis musli, chia, lanena semena, jogurt, soja, skuta.. pa kozarec rdeče pese in črni čaj :):) :laola
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 20

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA