ROSI64: V bistvu takrat nisem imel občutka, da se prodajalcu ne ljubi ali da samo blefira. Bil sem edini v trgovini in sva se kar dolgo pogovarjala. In je zelo vehementno navijal za tisto Vitargo mešanico.
Kakorkoli, po dolgih tekih (nad uro in pol) in po fitnesu navadno spijem to zadevo, sem vmes že tudi ponovno nabavil (mislim, da je pri Vitargu Gainers Gold sestava 3/4 OH in 1/4 beljakovin). Če zares kaj zaleže, težko rečem. Se mi zdi, da ja, čeprav ni kakšne drastične razlike v počutju po treningu, če vzamem ta dodatek ali ne.[/quote]
Nisem rekel da so vsi slabi! Sem tudi že bil v trgovini, (mislim da je bil prodajalec z imenom Rok) in mi je lahko rečem precej stvari razložil in kot sem imel občutek z velikim veseljem. O slabih pa ne mislim pisati, mogoče pa bodo stvari sami prebrali in se zamislili.
Po treningu pa jaz uporabljam tole:
www.sokolmarket.com/sportna_prehrana.ph ... ey-protein
Od kar to uporabljam nimam vec bolečin v mišicah in tudi mnogo hitreje se regeneriram. Tudi velik napredek se vidi pri teku. Prej sem vedno imel kaksno poškodbo, posebno po tekmah odkar to pijem še ne. Upam da jo tudi ne bo!!
To sem pa kupil po posvetu z prodajalcem v Sokolu, ki mi je pri izbiri veliko pomagal.
Mogoče bo tudi tebi v pomoč!