teorija in praksa športne (ne le tekaške) in zdrave prehrane - vaše izkušnje, potrebe, vprašanja in nasveti, ...
Uporabniški avatar
 MBrando
Danes: Na hitro vkuhano sadje (hitra marmeljad) z ingverjem in cimetom, rahlo ohlajeno in vmešano v domačo skuto. 2 kosa domačega kruheca in mešanica skute/sadja namazana na kruh.
Ostala polovica sadja pa sveže narezanega v skledo, dodana različna semena/oreščki, domača skuta, žlica iz otroških let (najljubša in nepogrešljiva pri vseh obrokih
Zraven pa veeeeeeeelika šalca pravega grenkega kakava!
Uporabniški avatar
 MBrando
Včeraj: 2 večja kosa kruha, A. DELIGHT; Tuna (tele DELIGHT so najjače od A.), kisle kumarce, paradižnik, čebula, sir, mrzlo kozje mleko

Danes: KLASIKA!! Opet :D
Uporabniški avatar
 Misho76
Chia semena namocena v sveze iztisnjenem limetinem soku, dodana banana in zlicka domacega gozdnega medu. Plus kozarec mrzlega jogurta.
Uporabniški avatar
 MBrando
Scooby napisal/-a:Rižolino + "beljakovine iz piksne" :lol:

MMMM joooooj, na njega pa sem že čisto pozabil. Je dober. Še vedno tako kot nekoč. Kaj to je kao zmleti riž? Keksolino ješ?
Uporabniški avatar
 Scooby
Rižolino so riževi kosmiči. Je pa mislim da edini od "čokolinotov", ki nima dodanega sladkorja. Od ostalih "čokolinotov" jem včasih za sladico čokolešink. Sedaj Fitnes čokolešnik, ki ima manj dodanega sladkorja.
 Obala
Včeraj...in nasploh zadnja dva tedna kruh z namazi,sladkimi seveda :oops: med pa puter,ali samo med,razne marmelade z maslom ali z kislo smetano :clap: mmmmmmmmmm...
Aja, pa kak rogljičk.bela kava..
Danes zjutraj sprememba,gres na mleku,z žličko višnjevega džema...ker je ostal še za jutri ga popečem(naložim v nepregorno posodico,malo premažem z marmelado prekrijem še s tanko plastjo gresa in prelijem z malo kisle+sladke smetane s stepeno jajčko,pride kot neki narastek. Je fino, ko imate malo več časa in željo po sladkem za zajtrk ali večerjo :D
Če pa ni časa pa banana in jogurt-navaden po poti..
 Obala
Boatjan, nič ni narobe z marmelado in kruhom :D ..evo, zdej nastaja ena obalna: figova.Marmelada gre pa povsod, v buhtelne, med piškote, na kruh, v rogljiče, kar tako z žlico iz kozarca, v kvašen štrukelc..palačinke,k mesu,nadomestek sladkorja v pecivu..v mlečen riž.. :laola
Dober tek :clap:
Uporabniški avatar
 MBrando
Obala, Miroslav: JEEEEEEEEEEEEEEEEJ, welcome to the club! Tudi tukaj en strastni ljubitelj domačih marmeljad. Čimbolj so eksotične lepše in boljše je.
Sam sem letos dobil v dar takšne divjake kot sto: MARMELJAD IZ JOSTIJE, JABOLČNO/KUTINOVA s POMARANČNO LUPINICO MARMELJAD, VIŠNJA/ČEŠNJA MARMELJAD (letošna produkcija).

Sam pa sem vložil LIMONIN DŽEM, NEKTARININ DŽEM, BRESKOV DŽEM, BANANIN DŽEM, SLIVOV DŽEM, sedaj pa me čakajo še JABOLČNI DŽEM, GROZDNI DŽEM (grozdje sem ravno včeraj dobil, tako da danes vkuhavam) ter HRUŠKIN DŽEM.
V kolikor pa uspem dobiti iz Primorske FIGE, pa ne izostane ena izmed KRALJIC MARMELJAD--> FIGOVA MARMELJAD. :clap:

Mama pa, kar se že izredno veselim, pa bo delala KUTINOVO MARMELJAD. Ena boljših!!!

Te marmelade + domača skuta na popečenem domačem kruhu, zraven pa čaj (kot je omenil Miroslav)ali prava bela kava ali so jutranja nebesa, prav tako kot skodela narezanega sadja z oreščki/semeni, domačo skuto... :cast:

MMMM, ali pa, SEVEDA, domači kruh z orehi, na vsak kos svoja vrsta medu (imam tistega EKSTRA, domačega z oreščki) in šalca mleka :juhuhu:

Res me veseli, da nas je več takšnih, kateri še prisegamo na pristen slo. zajtrk stare sorte :D
 DeLTa
Moja zajtrk zadnje 4 mesece je F1 Shake sport Herbalife24 v katerega si dodam skuto in banano. Meni super ustreza.

Drugače pa tekom dneva prakticiram ogromno skute, tune, laneno seme, kosmiči, sladkotr uživam zgolj fruktozen.... Pojem pa vsak dan ogromno sadja.

Vse tekačem želim, nič poškod in maksimalno zadovoljstvo v teku.

Lep pozdrav.
Uporabniški avatar
 MBrando
Včeraj:
Klasika z jogurtom (in še vedno brez DOMAČE skute...samo še 1 dan...1 DAN!!!)

Danes:
Klasika (KONČNOOOOOOO. Tetka SKUTA mi je dala NAJLEPŠE DARILO po doooolgem času!! PERFEKTNO SUHO, rahlo sladko DOMAČO SKUTO!! Jeeej, sem vesel da je z morja! Nisem več jezen na njo :>) in kos domačega bananinega kruha s popečenim sezamom vmešanim v topli sladkorni limonin zos ter prelit čez kruh.

Še ravno 3 banane imam. Mislim da bom kar še en bananin kruh naredil, tokrat z dodatkom ruma :D
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 20

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA