teorija in praksa športne (ne le tekaške) in zdrave prehrane - vaše izkušnje, potrebe, vprašanja in nasveti, ...
Uporabniški avatar
 MBrando
Hjooo, danes pa je bil zajtrk, katerega sem si poklonil za roj.dan.
Veliki pladenj, na njem pa:
1.Prekajen vrat
2.Polnjena Hamburgerca
3.Kmečki pršut Handl, top kvaliteta
4. Pečena šunka v mreži
5.Vratina Emona MDK

Zraven pa domači polmehki kravji sir iz Hrvaške, ter v hrastovem dimu staran mehki sirček.

Sveža fr. štruca pa za spremljavo ter šalca SEKE...
Uporabniški avatar
 MBrando
Hvala jac!
Da ne boš mislil. Vsakega je bilo po šnito, le pršuta in hamburgerce je bilo za 2 šniti.
Ravno prav, da se mi sline cedijo in da se veselim, da si ponovno privoščim kaj takšnega.

MMMMM
 Obala
Ojoj,keri zajtrk... :shock: ....pol pa gojzerje na noge in v hribe za cel dan :wink: . Ne, ne,hecam se :-- Dober tek in vse najlepše za rojstni dan :clap:

Kaj pa kaka tortica,taka iz domače peke.. :D
Uporabniški avatar
 MBrando
Obala: HVALA LEPA. Res je bil KRALJEVSKO DOBER.
Tortica pa je tokrat prišla izpod rok mojega PAPANA, saj je on že leta in leta dela meni POSEBNO in NOSTALGIČNO sladico, katera me veže na otroštvo,mladost ter trenutna odrasla leta. Čeprav bi jo lahko tudi sam naredil, je ne bom, saj jo le oče pripravi na njemu poseben in meni najboljši način, ter pričara tisto čarobnost in posebno vez med nama.
To je ---> Medena pita :cast1:

To mi pripravi 1x na leto. Ali za RD ali pa za BOŽIČ in to so res posebni momenti. Takrat še moja prepričanja in železna volja o sladkorju, beli moki in podobnih sestavinah leti čez balkon in uživam v tistih malih koščkih. Z vilico odškrbnem čim manjši kos, dam v usta, pol pa ono...nebesa in pregreh. Zraven šalca zelenega čaja. Jem 2 majhna koščka tudi po pol ure...UŽIVANJE SKRATKA
 Obala
Medena pita,zveni zelo dobro :D ...jaz še v cheesecake dam med,pa medenjaki..domači,ko se pečejo napolnejo celo stanovanje po zažimbah..ohh...
Lepo da znaš tako uživat v vsaki hrani,a v sladki hrani :wink: predvsem tako poredko :laola zveni zelo asketsko.
Imaš pa kar nekaj receptov za razne sladke pregrehe iz polnozrnate moke pa medu.. :wink:,sadja..

Moj zajtrk pa je bil danes mlečni riž in žlica malinove marmelade.. (hmmm,raje dve žlice :mrgreen: )
Uporabniški avatar
 MBrando
Zakaj se mi zdi, da se mi zadnje tedne non-stop omenja mlečni riž? To je sedaj pa res že presneto! Tudi že kar nekaj časa razmišljam da si bom skuhal mlečni riž z dodatkom skute, zraven pa si bom na hitro vkuhal sadje, kot prilogo. NJAMSI.
Nazadnje ko sem si delal pa riž za zajtrk, pa sem si kar naredil RIŽEV NARASTEK z jabolki. MMMM. Morda pa to naredim. Ahh, saj ne vem. Idej je ogromno, zajtrkov pa premalo :D

Seveda. Asketsko uživam v sladicah. Takšen sem postal skozi leta ja.Mi pa je vsak košček na vilici, kot najlepši diamant ali pa kot da bi držal 500€ bankovec v roki!
 dojencek
Meni je pa najboljši mlečni riž s kakavom, ga pa že res dolgo nisem jedla.

MBradno - vse najboljše!

moj današnji zajtrk: polnozrnat domač kruh, sirček za namazat + rezina navadnega sira (oboje light), skutin šejk, kava
Uporabniški avatar
 spitzpark
Čokolino...ponovno odkril na stara leta. Piše, od 8 mesecev starosti dalje. Navzgor neomejeno. Ga še dodatno pošugram.
Uporabniški avatar
 spitzpark
Čokolino...ponovno odkril na stara leta. Piše, od 8 mesecev starosti dalje. Navzgor neomejeno. Ga še dodatno pošugram.
Uporabniški avatar
 MBrando
spitzpark napisal/-a:Čokolino...ponovno odkril na stara leta. Piše, od 8 mesecev starosti dalje. Navzgor neomejeno. Ga še dodatno pošugram.

Bravo!! Zakaj pa ne! Čokolino je TOP, le sladek je u NEBESA. Obvezno pa mora biti tako gost da žlica stoji.
Pa res ne vem, če si ga ne bom nabavil in vsake toliko časa privoščil.
Se pa priporoča takoj po treningu. Takrat je TOOOP SHIT!
Uporabniški avatar
 MBrando
Njamsi, njaaaamsi;
1x Skodelica: 1/2 jabolčke, 1/2 hruškice, 1/2 jogurta, žlica skute, nekaj oreščkov in zmletih semen, ingver+cimet
1x rolica špinačnega bureka (mmm, dosti skute in špinača)
1x rolica zeljnatega bureka (kot ljubitelj zelja v vseh oblikah in okusih, mi je takšna varianta DEFINITIVNO TOP med raznovrstnimi bureki)
1x košček ostanka kruheca z semeni namazanega z gorčico in skuto

Skuta ÜBER ALLES

P.S: Špinačni, SPLOH pa ZELJNI burek = uff, ufff, almost heaven. Seveda, v kolikor ne prisegate samo na klasiko (katera sploh ni slaba, ne me razumeti napak) oz. dovolite na mizo samo krepkemu, vročemu, faaaajn filanem mesnem bureku ob spremljavi fino ohlajenega jogurta XD
Uporabniški avatar
 MBrando
Rižev narastek iz PZriža, z klementinami, suhimi figami, slivami in rozinami namočenimi v sadjevcu + šalčka domače skute premešane s kefirjem in VEEEELIKO cimeta.
Dodano je še nekaj bučnih semen, mandljev, pistacij, sezama in dodatkom žlice meda z oreščki. :clap:
Uporabniški avatar
 boatjan
MBrando, ti bi lahko za malo več ljudi pripravljal zajtrk. So super. Sam žal nimam časa za take zajtrke, zato največkrat pojem polnozrnat kruh in marmelado.

Pa nisem len ali da bi predolgo spal, pred službo moram s psom na sprehod (to pomeni sprehod, 30 minut hoje, ne peljem ga do prve trave, ker smo v hiši in ima veliko dvorišče), včasih tudi že zjutraj tečeva, pa potem še ženi pomagat otroke pripravit za vrtec in šolo.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 20

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA