teorija in praksa športne (ne le tekaške) in zdrave prehrane - vaše izkušnje, potrebe, vprašanja in nasveti, ...
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
@Damjan, dobro si ti to zrihto, zaj se bojo pa te še drugi f toti temi oglašali, samo da bi lahko kako kost glodali ...
... ops, jaz sn se tudi zaj komaj prvič oglaso, te že pridem
Pohorje je zakon
Uporabniški avatar
 Damijan
ZdravkoC, pred njim pa še kdo, napisal/-a:... dobro si ti to zrihto, zaj se bojo pa te še drugi f toti temi oglašali, samo da bi lahko kako kost glodali ...
... ops, jaz sn se tudi zaj komaj prvič oglaso, te že pridem
Pohorje je zakon

Počaaaasi! Kje je še pomlad...

športnik pa - sicer že pred časom -  napisal/-a:Pa ste se že kaj zmenili? :)

Se dogovarjamo, ekola. Zakaj sprašuješ?

In nenazadanje: ko bi vi vedeli, kdo napisal/-a:Hoj Damijan, na to "svinarijo" v aprilu pa tudi jaz pridem...ma da se odvrti pošteno.

:rol: "Svinče malo tatino" :rol:
 klopotec
:rol: "Svinče malo tatino" :rol:[/quote]

Ups Damijan, tale ti ravn ne more biti v ponos.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Damijan napisal/-a:... Spomladi, ko bo dovolj toplo, bomo na Pohorju pri Treh kraljih najprej enega odtekli, potem enega obrnili, potem kako rekli, zraven pa skrbeli, da grla ne bodo preveč suha...

Končno ena tekaška prireditev, ki mi je pisana na kožo. :D Pohorje, prihajam. :wink:
 janezu
NE čakaj pomladi,ne čakaj na...LP ju
Uporabniški avatar
 brankos
Vlajko napisal/-a:
Damijan napisal/-a:... Spomladi, ko bo dovolj toplo, bomo na Pohorju pri Treh kraljih najprej enega odtekli, potem enega obrnili, potem kako rekli, zraven pa skrbeli, da grla ne bodo preveč suha...

Končno ena tekaška prireditev, ki mi je pisana na kožo.

tudi meni :roll: :) .

bom skušal vnovčit poznanstva pri največji firmi v vasi, ki je hkrati največja farma pujskov v SLO in skušal dobiti enga konkretnega "ihanskega brancina" za najbolj svinjski tek TFja. Boste vidli, da bomo tudi meseni TF jevci po Pohorju tekli kot nori z mislimi na poslastico. Dodatni motiv in upanje za nas je dejstvo, da dva ihanca in ena ihanka sestavljajo A reprezentanco v biatlonu, pa tudi zajetno število članov mladih selekcij prihaja iz kluba, katerega glavni donator je ravno ta farma.
Uporabniški avatar
 Mija
Super ideja - tole s pohorskim tekom in piknikom. Udeležbo potrjujemo tudi štajerci, ki smo na začasnem delu v "tujini". :lol:
Sploh eden izmed nas, ki je včasih rad daleč skakal, bo navdušen nad kulinarično ponudbo....

:clap:

lp, m
 klopotec
brankos napisal/-a:
Vlajko napisal/-a:

Končno ena tekaška prireditev, ki mi je pisana na kožo.

tudi meni :roll: :) .

bom skušal vnovčit poznanstva pri največji firmi v vasi, ki je hkrati največja farma pujskov v SLO in skušal dobiti enga konkretnega "ihanskega brancina" za najbolj svinjski tek TFja. Boste vidli, da bomo tudi meseni TF jevci po Pohorju tekli kot nori z mislimi na poslastico. Dodatni motiv in upanje za nas je dejstvo, da dva ihanca in ena ihanka sestavljajo A reprezentanco v biatlonu, pa tudi zajetno število članov mladih selekcij prihaja iz kluba, katerega glavni donator je ravno ta farma.

Zanimivo, kje vse ljudje najdejo motiv in upanje. Recimo v tem, da farma prašičev sponzorira biatlonsko reprezentanco. Dvomim da naši biatlonci pojedo kaj mesa iz te farme. Po moje jedo kaj drugega. Da pa bi se tekači basali s svinjino zato, ker farma podpira neko športno reprezentanco, hi, hi. Industrija podpira vse, kar je uspešno, uspešni pa vzamejo denar od vseh, ki so ga pripravljeni dati. Upanje in navdih bo treba iskati kje drugje.
Uporabniški avatar
 Damijan
Spoštovani Klopotec!

Lepo prosim, da ne smetiš po temi, ki se te neposredno ne tiče.
Svoja mnenja izražaj v temi, ki si jo lahko odpreš v okviru tega foruma,
nam grešnikom pa pusti, da se veselimo na svoj način.

Želim(o) ti dobro letino korenja.

Ljubitelji svinjine
 klopotec
Damijan napisal/-a:Spoštovani Klopotec!

Ljubitelji svinjine

Spoštovani Damijan

Hvala za dobre želje glede letine.
Kar se smetenja tiče pa mislim, da nisem ravno smetil. Predhodnik je pač napisal, kje najde navdih, jaz pa kje ga ne najdem. Tako sva s predhodnikom na istem, pa ga nisi nič okrcal.
Damijan daj malo "smir", saj te nič ne ogrožam. Verjetno bom celo prišel na Pohorje takrat, ko boš ti naredil piknik. Bom v tisti lepi mornarski torbi z LM pač prinesel korenček, pa še kaj drugega okusnega. Vsak se bova mastila po svoje in modrovala o teku. Pa še o čem drugem.
Brez potrebe si nastrojen in ne dopuščaš drugačnih mnenj. Se vidimo na Pohorju.
Uporabniški avatar
 Bor
klopotec napisal/-a:
Damijan napisal/-a:Spoštovani Klopotec!

Ljubitelji svinjine

Spoštovani Damijan

Hvala za dobre želje glede letine.
Kar se smetenja tiče pa mislim, da nisem ravno smetil. Predhodnik je pač napisal, kje najde navdih, jaz pa kje ga ne najdem. Tako sva s predhodnikom na istem, pa ga nisi nič okrcal.
Damijan daj malo "smir", saj te nič ne ogrožam. Verjetno bom celo prišel na Pohorje takrat, ko boš ti naredil piknik. Bom v tisti lepi mornarski torbi z LM pač prinesel korenček, pa še kaj drugega okusnega. Vsak se bova mastila po svoje in modrovala o teku. Pa še o čem drugem.
Brez potrebe si nastrojen in ne dopuščaš drugačnih mnenj. Se vidimo na Pohorju.

bravo klopotec....a lohk še jaz en korenje dobim?
Uporabniški avatar
 Damijan
Brezupen primer... ki v enostavni prošnji vidi "nastrojenost" (?!) in
"nedopuščanje drugačnih mnenj" (res je - v tej temi ne... a s prošnjo, ne
prepovedjo!), predvsem pa ne razume poante prej napisanega (prošnja).

Glede "smirjevanja" pa - kaj ko bi še kdo drug presodil, h?

Jaaaao, pa ko se je končno ta tema lepo zasukala...
 klopotec
Kar se mene tiče, se lepo suče še naprej.
Ne potrebujem in ne pričakujem nobenih potrditev od drugih.
Lep pozdrav, Damijan.
 kluzo
Klopotec ni sam vegetrijanc je tudi jehovc ker je tolk posilen.

Klopotec ko boš kakšno p... lizal, se spom, da je tud ona mesnata.
 klopotec
No Damijan, počisti smeti. Tole zgoraj je verjetno jesenski veter prinesel od nekod.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA