- 11 Jan 2010, 15:32
Ja to se verjetno zgodi, če delaš stvari iz glave in prehrano drastično spremeniš iz danes na jutri.
Glede poslušanja pa sem imela v mislih, da ješ hrano, ki telesu prija in po kateri se dobro počutiš, pa če tudi je to krožnik testenin z amako.
tulček napisal/-a:Zakaj? Več sveže zelenjave pomeni več energije, boljše počutje, optimistično razpoloženje, lepšo kožo, vitkejšo postavo...
Meni se zdi zelo pomembno, da poslušaš svoje telo in nič ne delaš na silo iz glave.tek_v_snegu napisal/-a: Tukaj bi ti dodal.
Več zelenjave ne pomeni lepše kože ..nasprotno...gršo kožo...ker če si natančen se vse kar se ni doro presnovilo in ostanki odmrlh mikroorganizmov sproti čistijo preko vranice in sten črevesja ter limfe. In telo ne uspeva tega počistiti po legalnih poteh in vključi še kožo.
Ja to se verjetno zgodi, če delaš stvari iz glave in prehrano drastično spremeniš iz danes na jutri.
Glede poslušanja pa sem imela v mislih, da ješ hrano, ki telesu prija in po kateri se dobro počutiš, pa če tudi je to krožnik testenin z amako.

. . . . . . . . . . Ni vseeno, vse je eno! . . . . . . . . . .
Recept za naravni izotonik
www.premananda.si
Recept za naravni izotonik