teorija in praksa športne (ne le tekaške) in zdrave prehrane - vaše izkušnje, potrebe, vprašanja in nasveti, ...
 Obala
Oooo,saj imam tudi jaz napade na razne steake ampak obvezno solota-ogromna zraven,ali pa šopska oz kake podobne solate kjer je slan sir zraven...brez hruha pa.....ne greeeeee :--( čist maaaajčken kos zraven,pa seveda tuna v zeleni solati,ali z mlado čebulo ali pa mlada čebula s trdo kuhanimi jajčki v solati z bučnim oljem..ja ja sej je idej.
To so bolj pomladansko poletni jedilniki,tudi za kosilo in pa za večerjo samo sadje :clap:

Ampak..tečem samo zjutraj in vedno pred zajtrkom,če je dolgi tek samo kaka banana..ostalo pa so OH od "včeraj" :wink:

Hmmm,kam se šteje sladoled :oops: :mrgreen:
 Jola
Rada prebiram tele vaše prispevke, saj ko mi zmanjka idej, jo mimogrede najdem tukaj ! Pa še naša večerja včeraj : palačinke iz pirine moke s kozjo albuminsko skuto in domačo ribezovo marmelado ! mmmmm pa je bilo dobro !
 Kaja2737
Moja včerajšnja večerja: domača skuta + čemaž + olivno olje + mešana semena (sončnična, lanena, bučna, sezamova)
Uporabniški avatar
 jedrnat
Doma narejena pica s tunino in skuto in domača solata berivka z domači kisom in bučnim oljem. Zraven čaj iz domačih (taščinih) trav.
 Obala
Sem si dovolila kopirat.. :mrgreen: in se podpišem tudi:

Napisal/-a jedrnat » 22. 4. 2012, 10:56

Jaz pri prehrani ne "kompliciram", kljub temu pa razumem tiste, ki iz tega delajo "znanost". Ne gre za znanost, ampak za lastni razvoj posameznika in ekperimentiranje, iskanje, prilagajanje, iskanje vzrokov in posledic med prehrano, telesno težo, počutjem, telesno zmogljivostjo in športnimi rezultati. Kljub temu, da je precej tega znanega in napisanega, je popolnoma prav, da vsak sam preizkusi te reči. Moram priznati, da tudi sam z veseljem preberem drugačne jedilnike in če je kaj zame tudi uporabim.

:clap:
Uporabniški avatar
 MBrando
Nič kaj pretresljivega. Pol litra črnega čaja, par rožičevih keksov brez sladkorja, jajc, mleka, zraven pa dobra komedija starega kova iz 50tih let z Clark Gablom v glavni vlogi. SUPER VEČER!
Uporabniški avatar
 Morska
jajce na oko+košček polnozrnatega kruha s cottage sirom in polovica paprike ali kakšna druga zelenjava
Uporabniški avatar
 MBrando
Obala: mmmm

Pogosto nič, občasno pa kakša žlica ali dve skutice in nasekanega pol jabolka, ali pol breskve, ali kakšen kivi in marelice.

Zadnje dneve pa nor pa beljakovinski napitek z okusom pistacije. Ja pa kaj si ja nor, kako pa je to okusno in kremasto.
Le da pri meni NIKAKOR ne gre mešanje 1-3 (merica beljakovin, ter 3dcl mleka) tako kot večini, ker mi je to taaaaak cukrasto da me kar vrže (tak je to ja, ko se odvadiš cukra) in si mešam 1-5 ali še bolje 1-6 s tem da sta od tega le 2 merici mleka ostalo je voda.
MMMMM
 Obala
Tuna v slanici,zmešana z zeleno solato,domač jabolčni kis in žlica olivnega olja,česen, ovseni kruh :mrgreen:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA