Zanimiva tema

. Malo o slovnici, malo o lobijih, ki v določenem obdobju promovirajo določen tip prehrane. Mene mleko nažene na WC in ga verjetno ne prenašam najbolje ampak ga vseeno pijem. Pa to ne unega 1,5mm ampak kar 3,5 ali kar tistega še bolj "mastnega" ker ima res DOBER okus. Sadja in zelenjave ne maram preveč ampak če mi zapaše kakšen "jabček" ga pojem brez razmišljanja kaj je v njem in kaj ne (aja pa me tudi ponavadi nažene na WC

. Da o jabolčniku (pri nas rečemo moštu) ne govorim. Najboljši je tisti direktno iz preše

(in je WC že spet vesel obiska

). Tudi "cukra" se ne branim preveč, pice še manj. "Mek" je moj najboljši prijatelj. Rdeče, belo meso oziroma "šnicelni" pašejo v moj želodček kot ata na mamo

.
V glavnem jaz jem vse (razen določenih vrst zelenjave, jaz jim rečem zelenjava na H, ki jih videti ne morem). Živel bom toliko kot mi je namenjeno. Nihče od tistih "ta pametnih" jedcev ne bo živel večno. Nekateri sicer trdijo, da zaradi raznih "bljek" mešanic, živijo bolje in imajo "enerđi" oh in sploh. Ampak jaz to jemljem z rezervo, ker imam tudi sam, kljub taki prehrani, precej preveč energije.
Če pa navežemo na tek, ker je to tekaški forum, pa mene pri tekaškem udejstvovanju taka "nezdrava" prehrana ne ovira oziroma mislim da me prav veliko ne upočasnjuje. Nismo pa profiji tukaj, da bi se morali zaradi teka čemu odpovedovati (sploh pa ne dobri, okusni kulinariki).