teorija in praksa športne (ne le tekaške) in zdrave prehrane - vaše izkušnje, potrebe, vprašanja in nasveti, ...
 Tamzi
MBrando napisal/-a:Beljakovinski kremasti napitek pistacija z 1 enoto domačega mleka in 4 enotami vroče vode.

Mene pa zanima kako tole narediš? Imam en kup alergij, pa bi domače mleko zamenjala z riževim, ostalo bi pa šlo, ker pistacije so zelo dobre :D
Uporabniški avatar
 MBrando
Tamzi: verjetno te bom globoko razočaral, kar me sila boli :( . Pistacije so whey z okusom :|, ampak eden bolšjih meni. Pride tako kremasto ven uff uff. Naslednjič pa vzamem double chocolate okus. Uff uff
JA, pistacije so meni NAJJAČE!
 Obala
Nevem če je popolna večerja za tekače...ampak, je bil brodet s polento in zelena solata..malo školjk,dve ribce notri in nekaj majhnih škampov,lignji... 8)

Za s kruhom pomazat...ker je zmanjkalo polente :--
Uporabniški avatar
 MBrando
Predvčeraj: Kremna sirotka z okusom pistacije

Včeraj: Košček moje domače ameriške slivove pite in EARL GRAY

Danes: Nekaj lahkega.
Uporabniški avatar
 čara
Pa te zeleni čaj nič ne drži pokonci pozno v noč? Pri meni je mejnik za črni/zeleni čaj tam do 15h ure popoldan.

Moja včerajšnja večerja emmm študentski meni iz mcDonaldsa. :oops: Zelo koristno in zdravo NOT. :D
Uporabniški avatar
 MBrando
čara: Ne nimam problema s čaji. Še najbolj mi teknejo črni in zeleni in jih zdaleč največ popijem. :clap:
BRAVO ZA VEČERJO, ni boljše :lol: ....NOOOOOOOOOOOOOT. Shame on you :wink: :D

Obala: pa to je to. Tak, za dušo :laola
 Obala
MBrando:ja tako za dušo..pa za želodček, pojem ogromno sadja za in po večerji ali za zajtrk.. :oops:

Kako vam uspe piti črni in zeleni čaj? Ajde zeleni še,zelooo poredkoo, če se namaka samo ene 30 sekund in stisnem pol pol limone notri :mrgreen:

Drugače pa obožujem,ma res obožujem Ingverjev čaj, z medom in limono, pepermint z medom, rdeči čaj-Rooibos tea brez vsega ali z malo medu in pa šipkov ali planinski :laola

Večerja pa je bila mešana solata,zelena, radič primorski,en paradajz mali,mini paprika,velika čebula,par koščkov kumarice,česen,trdo kuhan jajček,tuna iz slanice in žlica domačega oolivnega olja,sol..pa koruzni kruh

Malo terana,tako za kri :D
Uporabniški avatar
 jedrnat
Nekaj bolj preprostega: taščin (Kaiser)šmarn z zeleno solato. Potem pa drugo jutro na tek. Za vriskat...
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Najbolj sem bil presenečen nad večerjo v hotelu London v Atenah na predvečer Spartathlona. Večerja za udeležence tekme:
Lonček juhe brez vsake zakuhe, čista slana vroča voda z okusom po argo kocki. Zraven pa še za pest kuhanih suhih špagetov, brez česarkoli, tudi brez okusa. Pravočasno sem sestavil način zaužitja. Špagete sem namakal v juho in jih tako z lahkoto pojedel. Dobili so okus po juhi, ...
Nepozabna večerja za ultraše

Kasneje zvečer sem dopolnil večerjo s pivom pred spanjem v bližnjem bifeju na bebcinski črpalki. Dobro je sedlo :lol:
Nazadnje spremenil ZdravkoC, dne 23 Sep 2012, 18:00, skupaj popravljeno 1 krat.
 DeLTa
Tudi sam prakticiram zeleni čaj, mi super ustreza. Takoj po treningu spijem regeneracijski napitek z 20 g beljakovin in 40g Oh. Nato pa pol ure po zaužitju 250g skute dam na 2 kosa črnega kruha (landbrot), na vrh pa 4 rezine paradižnika z vrta- ko bo le tega zmanjkalo pa ne vem kaj bom dal na vrh.:)

Zelo pogosto imam na jedilniku tuno s fižolom, stročni fižol, testenine po treningu, riž s piščancem in zelenjavo. (veliko pojem sira, se mu nikakor ne morem odpovedat ::))

Osebno se povsem izogibam marmeladam in podobnim zadevam, mi ne ustrezajo. Prav tako ne jem napolitank in keksev, sladkorje uživam (glukozo, saharozo in fruktozo) - sadje in prehranska dopolnila.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA