teorija in praksa športne (ne le tekaške) in zdrave prehrane - vaše izkušnje, potrebe, vprašanja in nasveti, ...
Uporabniški avatar
 mirko1
dober večer
na pozitivni seznam dodajam tekaško prireditev: http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?t=10356
ero, prihaja nova sezona tekov in te naprošam, da osvežiš seznam :D
še dodatek o stroških prireditev, kakor jih jaz vidim:
-vse ure dela naj bi bile dobrodelne, neplačane.
-prevelike majice in ostala darila so strošek sponzorjev.
-vegiči, zaradi napačne prehrane ne dosegamo takih rezultatov, da bi bili strošek za pokale :D
-ostaja le še strošek hrane.
-torej vegiči damo 10,15,...eur za tisto jabolko , ali pa še to ne.
-ok, pozabil sem še omenit, da plačamo tudi za to, da se družimo, lepo imamo, se spoznavamo, uživamo v naravi, se rekreiramo,... :wink:

tečem skoraj vsak dan, a letos sem bil le na par tek. prireditvah. zakaj že :?: :idea:
lepo se imejte še naprej in lahko noč
Nazadnje spremenil mirko1, dne 10 Dec 2008, 20:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Ganesh
Na zeleni seznam prijavljam vse prireditve, ki jih organizira Sri Chinmoy Maraton Team. Poznana vam je prireditev Peš na Pohorje.
 edo-brko
Lp!

"Mirko 1"

Letos (niti lani) se nisem udeležil neke famozne prireditve, ki je bila nekaj dni nazaj. Zakaj že???

Nekateri ste pa res "težki" s temi svojimi kapricami. Kaj vam je treba javno objavljati neke "črne" in "Zelene" liste. Če čutite potrebo (je nujno) potem si med seboj izmenjujte informacije o prireditvah, ki so vam po godu (strežejo zelenjavo) ni pa treba črniti ostalih prireditev, ki so mogoče bolje organizirane kot "vaše".

Na tek greš,da tečeš,tekmuješ,spoznavaš druge kraje, nove prijatelje,se družiš,..itd., ne pa zaradi hrane. Ta običajno spada zraven, kakršna pač je. Vzameš, če ti paše, drugače ne. Startnino plačaš (ne le za hrano) kaj pa organizatorju z njo uspe je druga stvar (ponekod dobiš veliko,drugje malo ali pa celo nič).
Kar pa se pojmovanja stroškov tiče ni nujno,da je tako res kot si nekateri predstavljate. Organizirajte nekaj takega (ne na "črno" druženje skupinice prenapetežev) pa boste videli kako to zgleda.
Ni tako enostavno ustreči večini, še manj pa določenim skupinam. Če pa nekdo stori tudi to pa se pojavijo spet nove nevšečnosti (makaroni niso bili soljeni z pravo soljo, v omaki je bilo nepravo olje, jabolka z plantaže so polna ...ipd.). Tudi to se dogaja.

Nisem nestrpen, prebiram zadeve iz zanimanja vendar na nekem nivoju pa se mi zdi, da moram povedati tudi svoje mnenje.
 klopotec
edo-brko napisal/-a:Lp!

"Mirko 1"

Letos (niti lani) se nisem udeležil neke famozne prireditve, ki je bila nekaj dni nazaj. Zakaj že???

Nekateri ste pa res "težki" s temi svojimi kapricami. Kaj vam je treba javno objavljati neke "črne" in "Zelene" liste. Če čutite potrebo (je nujno) potem si med seboj izmenjujte informacije o prireditvah, ki so vam po godu (strežejo zelenjavo) ni pa treba črniti ostalih prireditev, ki so mogoče bolje organizirane kot "vaše".

Na tek greš,da tečeš,tekmuješ,spoznavaš druge kraje, nove prijatelje,se družiš,..itd., ne pa zaradi hrane. Ta običajno spada zraven, kakršna pač je. Vzameš, če ti paše, drugače ne. Startnino plačaš (ne le za hrano) kaj pa organizatorju z njo uspe je druga stvar (ponekod dobiš veliko,drugje malo ali pa celo nič).
Kar pa se pojmovanja stroškov tiče ni nujno,da je tako res kot si nekateri predstavljate. Organizirajte nekaj takega (ne na "črno" druženje skupinice prenapetežev) pa boste videli kako to zgleda.
Ni tako enostavno ustreči večini, še manj pa določenim skupinam. Če pa nekdo stori tudi to pa se pojavijo spet nove nevšečnosti (makaroni niso bili soljeni z pravo soljo, v omaki je bilo nepravo olje, jabolka z plantaže so polna ...ipd.). Tudi to se dogaja.

Nisem nestrpen, prebiram zadeve iz zanimanja vendar na nekem nivoju pa se mi zdi, da moram povedati tudi svoje mnenje.

Edo-brko, ti si en velik bumbar.

Uporabniški avatar
 mirko1
klopotec, lepo te prosim, ne bodi nestrpen. človek pač tako razmšlja. vsi drugačni, vsi enakopravni. :roll:
lp, mirko
 edo-brko
Lp!

"klopotec" - se strinjam! Jaz sem bumbar (velik,mogoče si večji), ti (in še nekateri) pa si pameten. Najbolj pameten? Vendar to še ne pomeni, da je vse kar ti rečeš in napišen prav in edino v redu. In zaradi tega misliš,da drugi ne smejo povedati svojega mnenja.Jaz povem preprosto in mi ni treba izbirat iz literatur strokovne razlage. Daj od sebe kaj svojega in konkretnega.Osvetli bumbarja. Mogoče hodim izgubljen v temi in ti mi boš pokazal luč izhoda.

Pa brez zamere.
Uporabniški avatar
 mare
Brko, saj v tej temi vegiji delajo ravno to, kar ti pišeš, da naj delajo: "izmenjujejo si informacije o prireditvah, ki so jim pogodu (strežejo zelenjavo)". Nobene potrebe, da bi te to motilo ali celo jezilo.
Uporabniški avatar
 Loni
Predragova mineštrca je bila za prste obliznit. Njami.
 klopotec
Predraga Loni, kakšno zvezo ima tvoj post s to temo? Samo vprašam.
 spela*
klopotec napisal/-a:Predraga Loni, kakšno zvezo ima tvoj post s to temo? Samo vprašam.

Mislim, da je hotela med prireditve, prijazne do nemesojedcev, uvrstiti tudi tole:

http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.p ... sc&start=0

Mene sicer tam ni bilo, sem pa prebrala, da so nekateri v mineštri pogrešali meso. :lol:
Uporabniški avatar
 Loni
Točno tako, spela*, in kot taka paša mineštrca čisto v kontekst teme. S pogrešanim mesom je bilo pa tako, da je bilo v sosednjem piskru na voljo.
Uporabniški avatar
 RoKo
Pa se je splačalo prit zadnji. :lol: Meni je tisti "suhi kuharček" pobrskal po dnu in nabral vsega. Pasala pa je pasala, tud če ne bi blo mesa. in še njegova izjava.

Meni je sa avtom daleko pedeset kilometara, svaka vama čast svima.

Svaka čast i tebi na mineštri. :cast1:
 klopotec
Še zdaj ne razumem, ampak nima veze. Sam nisem nič jedel na koncu, spil pa sem en deci kuhanega. Saj bi več, pa ga več ni bilo. Drugo leto bom moral bolj pohiteti.

Loni pa sprašujem, kako si iz Grožnjana prišla v Novigrad. Ker se ne spomnim, da bi me v dolini Mirne kje prehitela. V Grožnjanu smo se pozdravili, ko sta se s kolegico pri avtomobilu preoblačili.
Uporabniški avatar
 Loni
klopotec, prijavljena sem bila na relacijo Savudrija Buje, tam sem pobrala avto, katerega je tja dostavil Laufer, ki je tekel od Buj do konca, in prišla še po sotekačico v Grožnjan.
 klopotec
Ja, to že, ampak kje si se peljala iz Grožnjana do Novigrada, da me nisi prehitela z avtom?
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA