No, da se vam po dolgem času malce javim. Najprej naj se vam res zahvalim za vašo pomoč in vaše nasvete. Zelo ste mi pomagali in me nekako spodbudili da sem spremenila svoj način življenja. Ker sem videla, da tako ne gre naprej, in ker mi je v glavi vse skočilo na pravo mesto oz. jaz temu kar rečem »klik v glavi«, da sem se zavedla kako zelo sem spet izrabila svoje telo in osebnost. Ja, ko sem videla oz. premišljevala o tem, kako zelo si želim spet teči, ko sem bila žalostna in razočarana in ko sem opazovala druge kako tečejo, telovadijo, kako so polni energije, se je v moje glavi posvetilo in glej ga, takoj sem začela drugače razmišljat.
Sedaj se mi teža dviga (sem se uspela zrediti za 1,2 kg, na začetku ni in ni šlo, sedaj pa tko do 1-2dag na dan), saj pojem skoraj dvakrat-trikrat več kot sem prej. Imam vsaj 5-6 obrokov, pojem res veliko sadja (3-4 sadeže na dan), privoščim si tudi puding, čokoladico, mlečno rezino in moram povedati,da sploh nimam slabe vesti in si niti ne pustim, da bi se spet sekirala zaradi tega. Ni vredno in poleg tega zelo uživam pri pripravi obroka in pri samem obroku. Zelo rada jem

. Res sem se spremenila in sedaj vsak dan uživam, res se počutim stokrat boljše, vrti se mi še vse na tolko časa (verjetno še kri ni povsem v normalnem stanju, čeprav sem pojedla že celo stekleničko Retaferja), glava me ne boli več toliko (razen ob kakšnem učenju

), zebe me še, ampak kaj čmo sem bolj zmrzljive sorte pa še zima je huda

.
Hja čeprav sedaj res pojem več kot sem jedla (sedaj se sprašujem kako sem lahko s tisto količino in kalorično vrednostjo sploh delovala in trenirala obenem) sem včasih po obroku še vedno lačna, oz se nikoli ne najem do sitosti. Ne vem, je to normalno? Potrebujem toliko energije? Saj telo samo ve, kdaj je dovolj? No jaz pač mislim, da telo samo sporoči če je sito ali lačno. Je tako? Si to dobro razlagam? No, ker imam rada sadje in zelenjavo me zanima koliko je priporočeno pojesti sadja in zelenjave na dan? In pa suho sadje in oreščki? A so dobri tako za med obroki? Namreč zelo rada imam suhe slive in marelice, pa ne vem, koliko je priporočeno, da se jih lahko poje?
Aja še glede treningov. Hja tu pa še žal moram počivat. Zdravnik mi je prepovedal treninge, dokler se ne zredim za 5 kg. ampak jaz mislim, da bom že kar prej začela, se pravi ko se bom zredila za 2 kg (še malo) začnem s treningi, ker že komaj čakam.
No to je za enkrat vse. Naj se vam še enkrat zahvalim, ker ste mi res zelo pomagali. Sem vesela, da sem povprašala za nasvete in da sem se kar hitro spravila k pameti (mogoče bi že sedaj bila v bolnici, če bi nadaljevala svoje nezdrave navade). Pa lep pozdrav!