teorija in praksa športne (ne le tekaške) in zdrave prehrane - vaše izkušnje, potrebe, vprašanja in nasveti, ...
Uporabniški avatar
 MBrando
Včeraj samo meni naj naj ČRNI ČAJ in ena dobra reportaža na PRO 7

Danes pa kos super fine in nadevane domače potice (saj veste..na trgatvah znajo) ter toplo in spenjeno kozje mleko.
 dojencek
čokoladni kazein z mlekom + polnozrnati kosmiči z dodanimi oreščki. (vem, bolj se sliši kot zajtrk, samo mi je tako pasalo, da sem v parih minutah vse zmazala. :wink: )
Uporabniški avatar
 MBrando
AKTIVNOST LJUDJE, AKTIVNOSTTTTTTTTT :lol:
Tako kot pri teku! Brez nič ni nič :clap:

Sreda: IRONMAXX pistacija z kok.moko ter žlico lanenega olja (ohlajen v hladilniku do gostote čokolina ;D ) + košček rolade z kislo smetano

Čet.: Enzy čoko-jagoda + 1 ingverjev piškot + revija PILOT :D

Danes: Črni čaj + presna čoko torta
Uporabniški avatar
 MBrando
Včeraj kar preprosto: Planinski čaj + razno domače pecivo. Sedaj ko vsak vikend nekaj spečem, sploh ni vprašanja, da se ne bi en maul razvajal ob mrzlih večerih in dobrih filmih :laola
 Obala
Jaz pa...zeljne krpice, kar pomeni mlado zelje dušeno na čebulci.Ko je mehko, se dodajo testeninske krpice( ker ni šlo da jih naredim doma,so bili zelo široki zdrobljeni rezanci-bleki :oops: ,)je tudi dobra priloga če ostane kak košček pečenke,pečenega pišeka od dneva prej..pa malo omakce ki se nateče od pečenja :P Pa malo terana :wink:
 Obala
Kuha se, brodet pa polenta-z malo olivnega olja in žlička parmezana notri ter domač (sosedov)istrski radič....mmmm teran :laola
Za jutri pa bodo jadraski kalamari-ocvrti,radič, malvazija
...moram ugotovit kak se dajo tu gor slikce :oops: ..
Uporabniški avatar
 grb
4 krepke kose belega kruha z nutelo, pol skatle Domačice in poplaknjeno z litrom ledenega čaja. zaloge energije in hidracija na nivoju :-)
 Obala
Oo,jaz bom to za zajtrk,kruh(za svež in vroč bo poskrbel moj kruhomat) in nutelo.. :wink:
pa zraven čaj,ribezov..

Oooo,tu pa sneži..na obali :--
 TONEK
Koruzni žganci zabeljeni z ocvirki in bela kava.
Njami
 Obala
Prekmurska tlačenka, čebula in z domačim bučnim oljem..pa malo terana :mrgreen: krompirjev kruh..ja kaj bi,ko pa je hladnooo :laola
Uporabniški avatar
 Miroslav
Juha iz svinjskih hrtišnih kosti z rezanci, svinjska pečenka, hren, zelena solata s krompirjem, nekaj belih špricarjev. Je imela tašča koline...
:D
Uporabniški avatar
 Vreme
Odkar sem odkril žitno kavo in Hoferjevo mleko brez laktoze, velikokrat rezina kruha namočenega v kafeju :D
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA