teorija in praksa športne (ne le tekaške) in zdrave prehrane - vaše izkušnje, potrebe, vprašanja in nasveti, ...
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
mojA napisal/-a: ... Predlagam, da na koncu vsak zase sešteje koliko kg je shujšal pa bomo videli, za koliko kg je TF lažji :shock:

Juhuhu, nova lestvica :lol:
Uporabniški avatar
 ROSI64
vencelj napisal/-a:http://www.tekac.si/novice/10218/zakaj_se_tekaci_redijo_.html

To je to :clap: zelo enostavno :D le držati se je potrebno le tega :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Vreme
ZdravkoC napisal/-a:
mojA napisal/-a: ... Predlagam, da na koncu vsak zase sešteje koliko kg je shujšal pa bomo videli, za koliko kg je TF lažji :shock:

Juhuhu, nova lestvica :lol:

Za tistih par ki vpisujemo svoje kg dosežke bi bila lestvica, kar preobširna :--

Sicer pa je danes spet sobota in na vrsti je bilo moje soočenje s tehtnico. Tokrat je od prejšnje sobote šlo navzdol skorajda za cel kilogram, kar pomeni, da je moja trenutna teža 93,4 kg. :clap:
In tudi ta teden skorajda brez teka.( Moj sladki krog najprej zametlo, potem pa je še zamrznil :? ...) Je pa zanimivo,da se obseg pasu že drugi teden zapored ni spremenil. Ostaja pri 99 cm. :shock:
Uporabniški avatar
 ROSI64
Vreme napisal/-a:Sicer pa je danes spet sobota in na vrsti je bilo moje soočenje s tehtnico. Tokrat je od prejšnje sobote šlo navzdol skorajda za cel kilogram, kar pomeni, da je moja trenutna teža 93,4 kg. :clap:
In tudi ta teden skorajda brez teka.( Moj sladki krog najprej zametlo, potem pa je še zamrznil :? ...) Je pa zanimivo,da se obseg pasu že drugi teden zapored ni spremenil. Ostaja pri 99 cm. :shock:

Ne pozabi, da mišična masa zelo niha gor/dol :wink: glede na vadbo, pa še težja je od maščobe :lol:
Zato ni nič čudno, da je obseg isti, kg na tehtnici pa manj :D
Uporabniški avatar
 Vreme
Rosi pa ne mi rečt, da imam sedaj okrog pasu namesto špeha še samo mišice :lol:
Uporabniški avatar
 ROSI64
Vreme napisal/-a:Rosi pa ne mi rečt, da imam sedaj okrog pasu namesto špeha še samo mišice :lol:

Ne, saj ti pravim;
:arrow: ker nisi telovadil si zgubil mišično maso in si zato lažji
:arrow: in isto ker nisi telovadil, tudi špeha okrog pasu nisi izgubil, zato je obseg enak

Enostavna formula :lol: :lol:
 nana
Moj mesec brez sladarij je mimo, na vagi pa celih 1,6 kg manj :roll:
Uporabniški avatar
 Vreme
ROSI64 napisal/-a:
Vreme napisal/-a:Rosi pa ne mi rečt, da imam sedaj okrog pasu namesto špeha še samo mišice :lol:

Ne, saj ti pravim;
:arrow: ker nisi telovadil si zgubil mišično maso in si zato lažji
:arrow: in isto ker nisi telovadil, tudi špeha okrog pasu nisi izgubil, zato je obseg enak

Enostavna formula :lol: :lol:

Kdo ti je rekel,da nisem telovadil. Danes sem v tem položaju zdržal celih 20s :D

Slika

nana napisal/-a:Moj mesec brez sladarij je mimo, na vagi pa celih 1,6 kg manj :roll:

Bravo nana No pa je le krenilo navzdol :clap:
 Jola
Nana, čestitke !
Le kako bi jaz to zmogla !? Nikoli nisem kadila, ampak odvisnost je menda ista....morda se bom pa lotila tega projekta, ko vidim, da je Nani uspelo....malo zaradi treh ali štirih kg, še bolj pa zaradi zdravja....željo imam, Nana je zmogla, ....
Uporabniški avatar
 Asparagus
Jaz sem se brzdala, kar se tiče sladkarij, tri tedne v januarju. Malo zato, ker bi tudi rada prišla pod 60 kg (trenutno stanje 61/170cm), malo pa zato, da ne obremenjujem želodca.
Potem sem menila, da ni take nuje, da shujšam, glavno, da se ne zredim :D in sem začela po malem jesti decembrske zaloge čokoladk. Dvakrat sem pošteno napadla piškote, za malico sem si začela kupovat polnjeno listnato pecivo (+ žemljo) in na koncu sem prejšnji vikend (po čokoladi in piškotih) razmišljala, kako bi mi teknila tortica :( .

Najbrž je res nekaj na tem, da te sladke stvari zasvojijo, hitro jih prebaviš in potem bi še.
Mogoče bi morala namesto po piškotih seči po korenčku :? .

Mislim, da se bom spet izogibala kupljenih sladkarij, domače bom pa še zmeraj jedla, saj niso vsak dan na sporedu. Grenka kava in čaj mi tudi ne dišita, na srečo pa razen tega pijem skoraj samo še vodo. :wink:

Veliko uspeha pri hujšanju vam želim.
 nana
Asparagus napisal/-a:Mislim, da se bom spet izogibala kupljenih sladkarij, domače bom pa še zmeraj jedla, saj niso vsak dan na sporedu. Grenka kava in čaj mi tudi ne dišita, na srečo pa razen tega pijem skoraj samo še vodo :wink:

Jaz sem se odpovedala samo sladkarijam. Kavo pijem sladko, čaj pa z medom. Drugače pijem samo vodo, nobenih cukranih pijač.
Sem pa po začetni krizi ugotovila, da je bilo teh sladkarij očitno res preveč, saj me je zelo matralo. Zdaj bom oboje počela bolj zmerno (in jih jedla in se jim odpovedovala) :)
Nazadnje spremenil nana, dne 03 Feb 2014, 23:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Vreme
Kave sicer ne pijem, sem jo zamenjal s čajem. Čaj brez sladkorja? Ni šan,si nisem znal predstavljati. Pa saj veste, da je vse to v glavi. :shock: Tako sem začel dozo cukra iz dveh žlic na skodelico počasi zmanjševati. Kar se tiče zelenega čaj sem sedaj nekje na 1/2 žličke izključno rjavega, ostale čaje pa pijem izključno brez sladkorja. Pa ne me vprašati, kakšne grimase sem delal na začetku :lol:

Pa še glede ostalih sladkarij. Tu pa tam jih še vedno zaužijem, ampak ko smo zadnjič v službi od nekje potegnili še zadnjo zalogo bombonjere, ki smo jo dobili za novo leto od poslovnih partnerjev, je bil tisti zaužiti košček dobesedno ogabno sladkan. Saj sem rekel, da je vse v glavi. :mrgreen:
Uporabniški avatar
 StaraKost
Joj kako smo si različni. Jaz se že nekaj desetletij redim, pa mi teža nikoli ni presegla 75 kg na 180 cm višine. Povprečno imam 72 kg. Celi januar se trudim, da bi težo dvignil za 2 kg, na 74 in tako dobil malo rezerve za obdobje, ko bodo treningi hujši in mi bo teža padla za 1-2 kg :D .
Nobeni triki s sladkarijami in večerjo pred spanjem, ne palijo :mrgreen: .
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 20

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA