teorija in praksa športne (ne le tekaške) in zdrave prehrane - vaše izkušnje, potrebe, vprašanja in nasveti, ...
 sašška
helouu !

jaz sem se razmišljala, da bi začela uporabljat efedrin .. in me zanima, če je kdo že to uporabljau, če mi lahko pove kaj o tem izdelku . sicer sem si dosti že tudi prebrala, ampak me kljub mogočim posledicam mika nisem nikoli imela kakršnihkoli težav z srcem, tako da me ni zelo strah . zanima me, kakšen je ta filing " naspidiranosti ", kak dougo traja to in tak dalje . če je kdo to jemau kdaj, in ve te informacije, bi prosila za odgovore hvala že vnaprej :)
Uporabniški avatar
 Mitja Ploj
Pa saj to ne mora biti res! Nagnat bi te morali iz foruma da take svinjarije sprašuješ!
 Runcajz
Ej, ne ga biksat, to je doping in to ta zaresen, razen, če se nečeš fentat...

Sicer pa ne vem, zakaj naj bi ga uporabljala, a boš šla z Maticem na 100 v Velenju? Ker na miljo bi že pokurila "high".

Efedrin so začeli uporabljat kitajski graditelji obzidij, prekopov in podobnih javnofinančnih projektov v času, ko se to delali še s kmeti iz okoliških krajev. Če so jim nasuli v župo zdrobljeno skorjo efedre chinensis (odtod efedrin) jih je manj zeblo, bolj so delali in bli mal euforični.

Skratka: preč s temi zadevami!

Runcajz
Uporabniški avatar
 Bobek
sašška napisal/-a:helouu !

nisem nikoli imela kakršnihkoli težav z srcem, tako da me ni zelo strah .

Tvoj drugi prispevek je o zbadanju pri srcu med tekom.

Tvoji prispevki so očitno provokacije.

Če je človeku dolgčas, res najde na internetu neskončen vir zabave.
Uporabniški avatar
 ZHAK
Mogoče so težave s srcem že posledica jemanja efedrina. Me ne bi čudilo!
In sašška lahko postane sašško. :lol:
 wind
Bobek napisal/-a:Tvoji prispevki so očitno provokacije.

Bobek, ni nujno, morda gre pa res za nevednost. Najbrž ni prva, ki je nekje slišala, da je "efedrin fajn za hujšanje", potem pa sprašuje na forumu. Pri takih osebkih največ šteje osebno mnenje neznanih forumašev, ki imajo pozitivne izkušnje; članek, na katerega je linkal Vencelj, pa je najbrž že predolg in preveč zatežen. :mrgreen:

Saška, če misliš, da res rabiš efedrin, si ga kar privošči, za boljši učinek vzemi zraven še kofein in poplakni z vodko. Potem pa v superge in laufat. Zagotovo bo letelo, osebni rekordi bodo padali, imela boš idealno postavo; vprašanje je le, kje bo tvoj cilj, v bolnišnici ali na britofu. :twisted:
 sašška
Bobek napisal/-a:
sašška napisal/-a:helouu !

nisem nikoli imela kakršnihkoli težav z srcem, tako da me ni zelo strah .

Tvoj drugi prispevek je o zbadanju pri srcu med tekom.

Tvoji prispevki so očitno provokacije.

Če je človeku dolgčas, res najde na internetu neskončen vir zabave.

ja samo sem še laufala pol po tem, in zbadanja več ni blo, zato sem se odločla za to !
 sašška
ZHAK napisal/-a:Mogoče so težave s srcem že posledica jemanja efedrina. Me ne bi čudilo!
In sašška lahko postane sašško. :lol:

nisem še jemala efedrina, tak da ni to posledica .
Uporabniški avatar
 Mitja Ploj
Eni ljubimo šport in gibanje, drugi pa ga sovražite in zato rabite drogo da se malo gibate!
SEM AMATER, imam za sebe, za mojo dušo, super rezultate (nič posebnega). Srce bi me bolelo pogledat na neki rezultat ki sem ga dosegel pod vpljivom dopinga! V tem primeru bi lagal samemu sebi, saj eni amaterji tekmujemo proti sebi!
Glede hujšanja pa obstajajo tudi dovoljene zadeve ki pomagajo (L-karnitin, kofein v zmernih dozah, prava prehrana), ampak to je za ljubitelje ki si vzamejo čas za sebe.
Če pa hočeš na hitro pa ti predlagam: zajterk 150g tune v lastnem soku, 9:00 efedrin, 11:00 linija koke, 13:00 tuna, 14:00 efedrin, te je šiht za tabo, 15:00 evedrin+koka, trening, proteinski napitek, 17:00 efedrin+koka, 19:00 heroin, 21:00 heroin, te pa zaspiš ko hlod in drugi dan se lahko prične kar z linijo koke... aja pa še 1500mg kofeina na dan, 10g L-karnitina!
 sašška
Mitja Ploj napisal/-a:Eni ljubimo šport in gibanje, drugi pa ga sovražite in zato rabite drogo da se malo gibate!
SEM AMATER, imam za sebe, za mojo dušo, super rezultate (nič posebnega). Srce bi me bolelo pogledat na neki rezultat ki sem ga dosegel pod vpljivom dopinga! V tem primeru bi lagal samemu sebi, saj eni amaterji tekmujemo proti sebi!
Glede hujšanja pa obstajajo tudi dovoljene zadeve ki pomagajo (L-karnitin, kofein v zmernih dozah, prava prehrana), ampak to je za ljubitelje ki si vzamejo čas za sebe.
Če pa hočeš na hitro pa ti predlagam: zajterk 150g tune v lastnem soku, 9:00 efedrin, 11:00 linija koke, 13:00 tuna, 14:00 efedrin, te je šiht za tabo, 15:00 evedrin+koka, trening, proteinski napitek, 17:00 efedrin+koka, 19:00 heroin, 21:00 heroin, te pa zaspiš ko hlod in drugi dan se lahko prične kar z linijo koke... aja pa še 1500mg kofeina na dan, 10g L-karnitina!

nevem zakaj se toliko obremenjuješ z mano pa s tem kaj bi jaz rada in mi daješ neke dobesedno bolane " nasvete ", saj nisem stara 10 let, da nebi vedla kolko lahko česa vzamem, in kaj je droga pa kaj ni . jaz sem samo vprašala za informacije o efedrinu, nočem pa poslušat nekih očitkou, in tega kar ti misliš o vsem tem, in kaj ti si, kaj maš ti rad .. ljudje smo si pač različni !
 MKC
sašška napisal/-a:...zanima me, kakšen je ta filing " naspidiranosti ", kak dougo traja to in tak dalje . če je kdo to jemau kdaj, in ve te informacije, bi prosila za odgovore hvala že vnaprej :)

Nisem probal, lahko pa ti in deliš izkušnjo z ostalimi. Poznam nekoga, ki je to probal. Od totalne utrujenosti in zaspanosti ga je zelo zbudilo in bil pač poln energije. Kako dolgo traja ne vem, bi pa rekel, da odvisno od človeka.

Zakaj bi to sploh probala? Izkušnja, izguba M, doping,...?
 sašška
MKC napisal/-a:
sašška napisal/-a:...zanima me, kakšen je ta filing " naspidiranosti ", kak dougo traja to in tak dalje . če je kdo to jemau kdaj, in ve te informacije, bi prosila za odgovore hvala že vnaprej :)

Nisem probal, lahko pa ti in deliš izkušnjo z ostalimi. Poznam nekoga, ki je to probal. Od totalne utrujenosti in zaspanosti ga je zelo zbudilo in bil pač poln energije. Kako dolgo traja ne vem, bi pa rekel, da odvisno od človeka.

Zakaj bi to sploh probala? Izkušnja, izguba M, doping,...?

aha :)) za izgubo maščob se mi gre najbolj, ja :)
Uporabniški avatar
 StaraKost
......glavne značilnosti, poleg nekaj pozitivnih:
-zelo povišan utrip v mirovanju, kar je nezaželeno je pa razlog, da porabimo nekaj energije več, kot bi jo porabili v mirovanju brez efedrina
-razdražljivost, živčnost, agresivnost

....če ti to odtehta nekaj porabljene maščobe....izvoli....
Uporabniški avatar
 Tengu
"Pozdravljeni . Imam en problem, sicer po dolgem času sem začela spet tečt in ko tečem nekaj časa, me začne zbadat v srcu, ne morem nadaljevat s tekom, se ustavim in hodim naprej, vendar zbadanje ne mine takoj . pa ne tečem prehitro, ampak tako srednji tempo . to se mi še ni nikoli dogajalo, pa sem tekla zelo dosti . in me zanima, kaj bi lahko bilo narobe al pa karkoli"

....ni tole tudi tvoj post?? se ti norca mal delaš, al ti je dolgčas?
kakorkoli stara kost ti je lepo odgovoril,pa še cizike se ti bojo posušile od tega sranja!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA